Skip to content Skip to footer

Even Voorstellen

Jeffrey en Mandy

Jouw persoonlijke begeleiding naar EENHEIDSBEWUSTZIJN

Jeffrey van den Dolder

Jeffrey heeft gewerkt als onderwijzer, gedragskundige, therapeut, opleider en coach en is nooit gestopt om zichzelf te ontwikkelen. Hij is nu dé expert op het gebied van psychosomatiek en de energetisch geneeskunde. Hieruit is de methode Lijfkracht-herstel ontstaan. Na jaren mensen te hebben behandeld en opgeleid, is deze geneeswijze HIER digitaal beschikbaar. 

 Jeffrey heeft nu CompleetZijn opgericht, om nog meer mensen gericht te helpen naar betere resultaten op elk niveau van het leven. Alles wat zich manifesteert op het fysieke vlak, vindt z’n oorsprong in de Mind. Dus studeert Jeffrey nu zelf dagelijks met Bob Proctor, de man die al 60 jaar dagelijks de Mind bestudeert. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de programma’s onder BewustzijnsCoaching.

 De programma’s die jou exact wijzen, hoe jij alles krijgt in het leven, wat jij wilt. Zonder uitzondering.

Jeffrey is zeer gedreven en is nu met zijn gezin in Costa Rica gaan wonen om daar zijn expertise en retraite-centrum nog verder uit te bouwen. Hij staat altijd voor jou klaar en is zeer gedreven om al zijn cliënten te krijgen waar ZIJ willen zijn.

Mandy van den Dolder

medeoprichter CompleetZijn en grondlegger van de methode Systeemherstel.

Mandy is een gedreven therapeute, online coach en masseuse. Na jaren actief te hebben behandeld en training te hebben gegeven in haar eigen praktijk Bij Mandy heeft ook zij de overstap gemaakt naar het online coachen. Mandy is ook zeer gedreven en resultaat gericht. Niets maakt haar blijer dan een doel dat behaald wordt en hier haalt ze alles voor uit de kast. En ook al zie je haar minder voor de camera, zij is de drijvende kracht achter de schermen voor het hele geautomatiseerde gedeelte van de programma’s, de sociale media, programma ontwikkeling en informatie-aanvragen, alles om het voor jou makkelijk te maken! 

Zij is pas tevreden wanneer JIJ dat bent!

Samen zijn wij volledig toegewijd om jou te ondersteunen jouw doel te behalen, en nog belangrijker, het realiseren van jouw ware potentieel. 

Werk ook met ons en maak van jouw leven ook alles waarvan jij durft te dromen!

Wij werken niet met iedereen, alleen met mensen die ECHT bereid zijn meer uit het leven te halen.

Vind JIJ jezelf jouw mooiste leven waard?

 

 

Stuur dan een email naar info@compleetzijn.nl.