Skip to content Skip to footer

Methode Systeemherstel

Systeemherstel is ontwikkelt om jou te helpen bij het oplossen van problemen waar je dagelijks tegenaan loopt.

Oude overtuigingen die ons in de weg zitten.

Want juist deze overtuigingen kunnen een scala aan lichamelijke emotionele en mentale klachten veroorzaken… Echt waar? Ja…echt.

Dus zeg jij wel eens het volgende tegen jezelf?

 • ik ben niet goed genoeg
 • het heeft toch geen zin”

 • mijn moeder zei altijd…”

 • ik heb het altijd zo gedaan”

   

Dan is deze cursus voor jou!

Want als dat wat je altijd hebt gedaan zou helpen, zou je nu geen klachten hebben toch?

Even eerlijk, het is niet de bedoeling om jou ‘een lesje te leren’ of de betweter uit te hangen, maar ik weet uit ervaring dat bovenstaande uitingen allemaal uitspraken zijn van iemand die vastzit in zijn of haar systeem.

Ik weet dat dit een gevoel geeft dat je geen kant op kunt, je zit vast, het gevoel dat je dingen moet die je helemaal niet wilt. En dan die pijn elke dag… 

Jij wilt vrij zijn, gelukkig zijn, doen wat je leuk vind, een gezond lijf! 

Ja toch? Met systeemherstel wordt je flink op weg geholpen.

Uiteindelijk bezit jouw lijf alles al om wat voor klacht dan ook op te lossen.Wat is nou precies SYSTEEMHERSTEL?

Systeemherstel is een zeer effectieve behandelmethode en wordt doeltreffend ingezet bij onder andere:

 • angst- en paniekstoornissen

 • trauma- en rouwverwerking

 • slaapstoornissen

 • hyperventileren

 • chronische pijnklachten

 • hoogtevrees

 • migraine

 • burn-out

 • nek- en rugklachten

Ben jij op zoek naar een praktische cursus om te leren werken met energie? En dan ook nog eens in begrijpelijke taal? Zoek niet verder, want je hebt hem gevonden!

Leer in slechts 2 dagen praktijk bewezen technieken om jezelf en een ander te helpen in de cursus ‘Lichaamstaal.’Wat krijg je in de cursus “Lichaamstaal”?

 

De syllabus Lichaamstaal met alle oefeningen, psychosomatiek en achtergronden van grondlegger van de methode, Mandy van den Dolder. 

Lunch en certificaat van deelname zijn tevens inbegrepen. 

De nadruk zal liggen op de praktische benadering van deze materie. Met andere woorden; lekker veel oefenen! Het is een hele leerzame en dynamische cursus. Sluit je aan bij de groeiende groep energetisch behandelaars!

De kosten voor de tweedaagse cursus Lichaamstaal zijn vastgesteld op €399,- 

Je kunt je inschrijven en/of meer informatie aanvragen bij 

Claudia Harmsen (Gendringen) via email: praktijkclaudiaharmsen@gmail.com  

Of bij Ann-Sophie Vander Linden & Shanna Verdonck (Zwevegem, België) via email: info@helderweten.be

 

Ons Team SYSTEEMHERSTEL Trainers:

Klik op de afbeelding voor de actuele data en contact voor info & inschrijven

 

Ik ben medeoprichter van het online holistisch platform CompleetZijn dat ik samen met mijn echtgenoot Jeffrey van den Dolder beheer en ik ben de grondlegger van de methode Systeemherstel.

Ik ben een gedreven therapeute, online coach en masseuse. Na jaren actief te hebben behandeld en training te hebben gegeven in mijn eigen praktijk Bij Mandy heb ook ik de overstap gemaakt naar het online coachen. Ik ben erg gedreven en resultaat gericht. Niets maakt me blijer dan een doel dat behaald wordt en hier haal ik echt alles voor uit de kast.

Systeemherstel is ontstaan nadat ik thuis kwam te zitten met een hele heftige burnout, inmiddels alweer heel wat jaren geleden. Ik heb diverse opleidingen gevolgd in de Kwantum Fysica en talloze boeken gelezen, webinars gekeken en deelgenomen aan de trainingen Lijfkrachtherstel van mijn echtgenoot Jeffrey van den Dolder. Hierdoor merkte ik dat er heel erg veel mogelijk is op het gebied van het herstellen van oud trauma, angsten, depressie en de daaruit voortvloeiende (vaak lichamelijke) klachten. 

  

 

Wij zitten werkelijk wonderlijk in elkaar en dat deel ik graag met iedereen!

Ik ben enorm blij en heel erg trots dat onze therapeutes en trainers Claudia Harmsen in Nederland & Ann-Sophie Vander Linden samen met Shanna Verdonck in België besloten om mijn methode verder te verspreiden. 

Doordat wij sinds november 2020 in Costa Rica wonen, hebben zij het stokje voor het fysiek cursus geven van mij overgenomen. Ik ben hen eeuwig dankbaar.