Skip to content Skip to footer

Therapeuten in West Vlaanderen, België

Bavikhove

Hallo daar! Ik ben Shanna, een trotse mama van 2 geweldige kids, samen met mijn partner. Met een achtergrond in zowel medische als energetische studies, ben ik de persoon voor het opsporen en oplossen van diepgewortelde obstakels. Als jouw onderbewustzijn je in de weg zit, duik ik nog dieper om dit grondig aan te pakken, omdat ik aanvoel waar de knelpunten zitten. Samen gaan we op pad, altijd vanuit vertrouwen en laten we los vanuit dankbaarheid en liefde.

Naast persoonlijke sessies Lijfkracht -en Systeemherstel die je kan ervaren, ben ik ook trainer in de techniek Lijfkracht -en Systeemherstel waar beide technieken mochten samensmelten in één cursus welke een primeur is! Echte aanrader voor wie deze techniek aan de lijve wil ondervinden en vooral wil vrijkomen van de obstakels die er vastzitten op het systeem!

Als je terug in je eigen kracht wenst komen te staan, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Zwevegem

Website: Helder Weten

Email: info@helderweten.be

Instagram: Helder Weten

Facebook: Helder Weten

Mijn naam is Ann-Sophie, ik ben 37 jaar, getrouwd met Xavier en mama van 3 prachtige kids. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van mama en kindjes. Ik vind de band tussen mama en kind zo mooi, maar wat veel mensen niet weten is dat er veel meer is dan de fysieke en emotionele band tussen mama en kind. Graag ga ik samen met je aan de slag om te kijken wat er in je onderbewustzijn speelt. Heel veel klachten van je kindje spiegelen een boodschap aan de mama terug. Ik neem je mee op een mooie reis in je persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen jij en je kind veel vrijer en lichter leven.

Naast de 1 op 1 sessies ben ik ook trainer in lijfkracht- en systeemherstel. Ik geniet er heel erg van om de techniek door te geven! De combinatie van lijfkracht- en systeemherstel zorgt ervoor dat jij alle ballast van je af mag gaan gooien. De 3daagse cursus is een echte aanrader om diep te duiken in je onderbewustzijn. Het zet je terug in je kracht en stelt je in staat om je gezondheid nu en blijvend optimaal te houden. 

Spreekt dit je aan? Contacteer me gerust.