Skip to content Skip to footer

Therapeuten in Overijssel

Almelo

Hoe zou het voelen wanneer je weer volledig in je kracht zou staan. Dat je écht leeft vanuit je hart, dat je weet wat jou gelukkig maakt en dat je daar elke dag consequent naar handelt. Dat je helemaal in verbinding bent met jezelf en daardoor met de wereld om je heen. Dat gevoel van thuiskomen bij jezelf, waar het veilig, vertrouwd, rustig en ontspannen is. Op die plek, waar je wordt geaccepteerd en geliefd, en waar je je kunt opladen en kunt herstellen.

Thuiskomen bij jezelf! Hoe fijn zou dat zijn?

Middels onder andere lijfkracht- en systeemherstel begeleid ik mensen om weer terug in hun kracht te komen staan, in verbinding te zijn met zichzelf, van zichzelf te houden en te leven in het nu.

Ik werk op een inlevende manier, ben laagdrempelig, betrokken, toegewijd en gefocust op het creëren van een rustige sfeer waardoor je je snel op je gemak zult voelen, begrepen wordt en nog meer gemotiveerd raakt om aan jezelf te werken. Niet is vreemd of gek. Alles wat gebeurt, gebeurt, en is nodig om bij jezelf te komen. 

Neem gerust contact met me op voor een afspraak of meer informatie.

Enschede

Op zoek naar een behandelaar met zowel ruime levenservaring als passie voor het vak? Als o.a. lijfkrachtherstel en systeemherstel therapeut heb ik persoonlijk de reis van groei en balans in mijn leven doorgemaakt. Door mijn eigen ervaringen heb ik geleerd hoe belangrijk het is om veerkracht te ontwikkelen en innerlijke harmonie te vinden te midden van de uitdagingen van het leven. Deze zoektocht heeft mij diep geraakt en geïnspireerd om anderen te helpen hetzelfde te ervaren.

Mijn passie is om jou te begeleiden op jouw eigen reis naar groei en balans. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te bloeien, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen. Met mijn unieke benadering, die zowel empathie als effectiviteit omvat, sta ik klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van rust, veerkracht en voldoening in jouw leven.

Als jij klaar bent om een positieve verandering te omarmen en de kracht van jouw eigen groei te ontdekken, nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin jij je volledig kunt ontplooien en het leven in al zijn pracht kunt omarmen.