Skip to content Skip to footer

Therapeuten in Noord Holland

Haarlem

Website: Gun-Je-Zelf 

Email: Gunjezel2.0@gmail.com

Facebook: Facebook

Instagram: Gun Je Zelf 

Tja, wat maakt mij uniek?

Ik ben een Doorpak coach. Waar andere behandelaars stopten, pak ik samen met jou door.                      

Ik doe dit o.a. door middel van een intuïtief kleurrijk ( opstelling)  rollenspel en werk met de Systeem Herstel methodiek een zeer doeltreffende energetische methode om jouw blokkades op te lossen op fysiek en emotioneel en mentaal en spiritueel niveau.

Door veel humor te gebruiken, confronteer ik je  op een zeer liefdevolle manier.(in het Nederlands maar ook in het  Engels)  

Hier in daag ik je uit om je blokkades te doorbreken om zo mogelijkheden en ruimte te creëren voor nieuwe kansen.

Samen gaan we een commitment aan om de wissel van het spoor waar je nu op staat , om te (durven) gooien.                                                                              Óp naar jouw nieuwe begin …op naar je 2.0 versie.

Mijn motto is “Niets is Raar en ik ken geen maar” 

en als ras-optimist, gaan er dan altijd nieuwe deuren weer open, waar je alleen maar eerder van hebt durven dromen.

Dit doe ik op een zeer creatieve en kleurrijke manier. 

Ik GUN jou dit! 

GUN-JE-ZELF 2.0 

Astrid Ownby van den Berg    

Ik ben 56 jaar en de praktijk is op de:

Hendrik Roozenlaan 27

2015 JM Haarlem

Telefoon : 06 42268417