Skip to content Skip to footer

Therapeuten in Groningen

Veendam

Telefoonnummer: 

+31 6-21481633

Email: s.rodermond@outlook.com

Instagram: Sander Rodermond

Facebook: Sander Rodermond

Wat mij als behandelaar uniek maakt: 

Ik ben ontzettend enthousiast en gepassioneerd om mijn medemens te ondersteunen en te helpen in het behandelen van aanhoudende klachten.  Het menselijk lichaam is van zichzelf identiek met ieder zijn eigen blauwdruk.

De methode waar ik gebruik van maak activeer ik die blauwdruk waardoor je het lichaam in staat stelt om te helen.

Iedereen heeft een eigen verhaal wat doordringt op celniveau. De cellen die de basis vormen van ieders bestaan.  

Ik ben zelf letterlijk binnenste buiten gekeerd in de zoektocht naar Mij, en mijn doel hier op aarde.

Daarbij heb ik veel verschillende facetten en aspecten van het leven door mogen lichten. In deze zoektocht ben ik er achter gekomen dat ik geboren ben om anderen te helpen helen waar ik onwijs trots op ben en zet mij daarom graag in de spotlight op deze manier waar ik sta te popelen om mensen zoals U te inspireren naar de beste versie van zichzelf! 

Als ik mensen hoor praten over klachten waar hij of zei mee loopt gaat er bij mij direct een lampje branden en ben ik op voorhand al bezig om te achterhalen waar de angel kan zitten. Heling is hierin het sleutelwoord waar je de bevrijding vanuit je eigen (mentale) gevangenis zult vinden.

Mentale vrijheid, is dat niet wat we allemaal graag willen?

Ik kan u daarbij met alle liefde en het grootste plezier ondersteuning in bieden. 

Stelt u zich eens voor… Mentale vrijheid.

Ieder doel, iedere wens, ieder plan, iedere visie kan allemaal gemanifesteerd worden.