Skip to content Skip to footer

Therapeuten in Gelderland

Bennekom

Hoi,

Mijn naam is Natascha Jongman. Ik ben 33 jaar en woon al een aantal jaren met veel plezier in Bennekom.

In mijn leven heb ik ontzettend veel meegemaakt. Depressies, trauma’s, burnout. Net als lange wachtlijsten en behandeltrajecten. Het is me allemaal bekend. Daarbij heb ik een neurologische aandoening (torticollis spasmodica). Desondanks geniet ik enorm van het leven. 

Naast dat alle ervaringen veel teweeg hebben gebracht, heeft het me ook veel wijsheid en kracht gegeven. Ik weet als geen ander hoe zwaar het leven kan zijn, maar ook dat je als een feniks uit je as kunt herrijzen. We zijn zo ontzettend krachtig. De antwoorden waar we vaak naar op zoek zijn, liggen niet buiten onszelf. Ze zijn vanbinnen al aanwezig. Je hoeft er alleen maar verbinding mee te maken. 

Dit is dan ook de rode draad in mijn behandelingen. Je gaat op een diepere laag verbinding met jezelf maken. Samen gaan we ontdekken wat er gehoord, gezien en gevoeld wilt worden en we gaan het de benodigde aandacht geven. Zodat jij weer stappen voorwaarts kunt maken.

Voel je dan ook van harte welkom.

Liefs 

Natascha

Lochem

Welkom bij TouchToYou | Praktijk voor Massage & Haptonomie

Een wijs mens wordt geleid door het gevoel en verstand. Alles wat is, komt ergens uit voort. Lukt het je om lichaam en geest mooi in evenwicht te houden?

Je kunt bij mij terecht voor Massages, Haptonomie, Healing en Lijfkracht herstel.

Behandelingen:

  • Integrale massage

  • Energetische Massage

  • Haptonomie

  • Healing

  • Lijfkrachtherstel

Lijfkrachtherstel biedt verbetering van uw klachten in slechts een aantal behandelingen. Zowel bij acute als chronische pijnklachten.

Er kunnen bij mij om vier behandelingen gevraagd worden: Ten eerste een massage voor ontspanning, een weldaad voor geest, en lichaam, een haptonomie behandeling een reiki behandeling, evt gecombineerd met edelstenen een edelsteen meditatie met klank. En lijfkracht-herstel. Dit is een vrij nieuwe behandelmethode op cel niveau. Hier draait het vooral om mind-set en oude patronen doorbreken en een nieuwe weg in uw leven inslaan die u in een complete verandering teweeg brengt. Via het behandelen van de rug wordt u bewust van dingen die onbewust (ongewenst) uw denken, handelen, (emotioneel) reageren bepalen en om daar bewust van te worden wat onderbewust is bent u in staat om daar een andere draai aan te gaan geven waardoor u zich lichamelijk, mentaal en emotioneel weer in balans voelt komen en u weer in evenwicht kan brengen, door los te laten.