Skip to content Skip to footer

SuccesCoaching

Vertel ons wat je wilt, en wij laten jou zien hoe je dit krijgt.

Als jouw leven geen geweldig avontuur is, dan gaat er iets fundamenteel fout. 
Ook jij kunt het leven van jouw dromen leven!
Dit is niet zomaar uit de lucht gegrepen, dit is wetenschap. 
Wat doen succesvolle mensen dat jij niet doet? Zij verschuiven hun paradigma.
En wat een paradigma is?

Dat lees je hier…

Jeffrey en Mandy

Wie zijn de mensen achter CompleetZijn

Jeffrey van den Dolder, oprichter CompleetZijn en grondlegger van de methode Lijfkrachtherstel.

Jeffrey is een zeer gedreven online coach en therapeut die jaren en jaren ervaring heeft in de werking van ons lijf en onze gedachten. Specifiek in hoe onze gedachten onze resultaten direct beïnvloeden. Na 10 jaar zeer succesvol te zijn geweest met zijn Praktijk Blauw voor Lijfkrachtherstel in Nederland is hij met zijn gezin in Costa Rica gaan wonen om daar zijn expertise nog verder uit te bouwen. Hij staat altijd voor jou klaar en is zeer gedreven om zijn cliënten te krijgen waar ZIJ willen zijn.

Mandy van den Dolder, mede-oprichter CompleetZijn en grondlegger van de methode Systeemherstel.

Mandy is een een gedreven therapeute, online coach en masseuse. Na jaren actief te hebben behandeld en training te hebben gegeven in haar eigen praktijk Bij Mandy heeft ook zij de overstap gemaakt naar het online coachen. Mandy is ook zeer gedreven en resultaat gericht. Niets maakt haar blijer dan een doel dat door haar cliënten behaald wordt. En hier haalt ze alles voor uit de kast.

Wij zijn volledig toegewijd om jou te ondersteunen jouw doel te behalen. En nog belangrijker; het realiseren van jouw ware potentieel. Onthoud, wij kunnen jou niet op jouw manier coachen, we kunnen jou alleen op onze manier coachen. Met ons unieke programma dat jou alles biedt dat jij niet van coaching verwacht, maar jou alles brengt dat jij van jouw mooiste leven mag verwachten. Succes gegarandeerd.