Skip to content Skip to footer

Simone Bosman

Jij hebt oneindig veel mogelijkheden

en er schuilt veel meer potentieel in je dan je ooit voor mogen hebt gehouden,

door de kracht in jouzelf!

“Het glas is half vol” is altijd mijn insteek geweest. Ik was altijd iemand die anders naar mensen keek, die meer zag dan ze dachten prijs te geven en iemand die dacht “zo moeilijk kan het toch niet zijn, de zonnige kant van het leven te zien?” In 2010 is de zonnige en avontuurlijke ik naar het Sauerland in Duitsland verhuisd en daar woon ik nu nog steeds.

Kijk, zoals zovelen heb ik ook mijn portie gehad in het leven met een moeder met losse handen en veel gepest worden op school. Maar het heeft niet alleen een negatieve uitwerking gehad. Ik heb geleerd mijn leven te veranderen, toen al! Het heeft bij mij een diep verlangen gecreëerd mensen te helpen hun situatie te veranderen, de zonnige kant te leren zien. Met andere woorden…

“te helpen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht!”

En zo meer uit het leven te halen en te leven in plaats van overleven.

Als moeder moest ik ontdekken dat kinderen vooral geleerd worden te gehoorzamen en zich aan te passen. Zo zag ik al hun creativiteit verdampen en een deel van hun levenslust hierdoor te verliezen. Hoe moet je dan zelf nog weten wat je wilt, als je bijna niet “mag”. Ja binnen de regels van de volwassenen, maar dat is het dan ook. Als tiener heb je het dan nog een stukje lastiger want buiten die veranderende hormonen val je overal tussen wal en schip. Je bent geen kind meer maar ook geen volwassene en dat dan weer naar believen van die volwassenen. Eventuele hulp is ook zo verdeeld, voor kleine kinderen en voor volwassenen. Dit heb ik zelf helaas van dichtbij mee moeten maken. Je wil dat je kinderen het goed doen in het leven maar bovenal wil je dat ze gelukkig zijn, toch? Ik zie helaas vooral veel tieners die aan het overleven zijn in plaats van hun potentieel te ontdekken en dat is zo jammer en ook onnodig. Van school hoef je het meestal niet te verwachten hoewel dat eigenlijk de potentieontwikkelaars zouden moeten zijn, een enkele inspirerende leraar daargelaten. Je moet het als ouders en tieners dus zelf doen. Maar in zelf doen, daar schuilen dus onbeperkte mogelijkheden in en daar help ik heel graag bij!

Ik houd van mensen en omdat ik ze niet wilde wassen (en een stage op Curaçao wel zag zitten) kwam ik terecht in de horeca. In Curaçao ben ik nooit beland maar in de horeca heb ik een schat aan mensenkennis opgedaan en ook zoveel mensen gezien die wel blij deden maar het niet waren. Dit is inclusief werkgevers die door hun eigen onkunde hun medewerkers eerder wegjagen dan stimuleren. Veel te bang voor het antwoord als ze zouden vragen aan hun medewerkers hoe het nu echt met ze gaat en al helemaal geen “hoe kan ik je helpen of steunen”. Iemand die blij is geeft altijd meer, creëert meer. Nu er moord en brand geschreeuwd word dat goed personeel (bijna) niet te krijgen is en er zelfs cadeaus worden aangeboden is dit het moment om de medewerkers nog belangrijker te maken dan de gasten (of klanten omdat dit ook buiten de horeca belangrijk is geworden). Want een blije medewerker zorgt voor een blije gast/klant en die zorgt dan weer voor meer omzet en op de koop toe heeft iedereen nog een leuke dag ook nog. Want wie wordt er nu blij van mopperende of chagrijnige mensen? Niemand! Hoewel salaris geen onbelangrijke factor is, is maatwerk het gene wat zorgt voor een langere en betere werkrelatie. Maatwerk door oog te hebben voor de medewerker en zijn thuissituatie maar ook wat er in het koppie om gaat. En bij wat er in het koppie om gaat kan ik bij helpen.

Je kunt hier direct met mij een kennismakingsgesprek af spreken.

Direct contact met mij kan per mail “simone@compleetzijn.nl”

en een afspraak maken voor een videokennismakingsgesprek via “Calendly – Simone Bosman”

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Simone bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Simone jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER