Skip to content Skip to footer

Petra de Boer

Met een positieve mindset is het lastig om ruimte te geven aan negativiteit.

Wat als jij je mooiste leven zou kunnen leven?

Mijn naam is Petra de Boer

Ik ben geboren in een klein Fries dorpje en opgegroeid in een ondernemend gezin. Waar hard gewerkt moest worden om geld te verdienen. Dit is altijd mijn overtuiging geweest, en heb jaren hard gewerkt. Ik heb uiteenlopende beroepen uitgeoefend en heel eerlijk in al mijn werk heb ik gelukkig altijd mijn plezier wel kunnen vinden en anders maakte ik het wel.

Een van mijn vriendinnen vertelde mij altijd dat ik iets met mijn handen moest doen want ik had iets met mijn handen wat goed voelde voor een ander. In 2018 heb ik een cursus masseren gevolgd en dit vond ik geweldig. Om te zien wat dit met iemand deed maakte mij blij.

Toeval bestaat niet en in 2019 veranderde er iets op mijn werk waar ik al 19 jaar werkte, ik voelde dat ik daar niet meer op mijn plaats zat en mijn leven kwam in een stroomversnelling. Ik leerde Access Bars kennen, energetisch werk wat prachtige dingen met mensen deed. Ook kwam lijfkracht-herstel op mijn pad nog meer energetisch werk en eigenlijk zo simpel met zulke enorm grote resultaten. Tijdens een zoektocht op de computer kwam ik het woord Wellnoloog tegen en dit voelde zo bijzonder dat ik mij voor deze opleiding heb aangemeld. In 2020 heb ik mijn diploma hiervoor gehaald. Hier kwam het moment dat ik besloot om mijn eigen praktijk te beginnen genaamd ‘Zuiver Welzijn’ een weldaad voor jezelf.

Vanuit nieuwsgierigheid ben ik in 2021 een pendelcursus gaan volgen. Mijn access heb ik uitgebreid met Access Facelift en Body Process. Na 20 jaar verliet ik mijn werk omdat het me geen voldoening meer bracht. Soul Body Fusion kwam op mijn pad hierin breng je mensen hun lichaam en geest weer in balans en is toegevoegd aan de vaardigheden binnen praktijk Zuiver Welzijn. In alle jaren had ik nog steeds contact met Jeffrey en Mandy vanuit de lijfkracht herstel.

Toen Jeffrey en Mandy begonnen bij Compleet zijn met SuccesCoaching deze interessante cursus heb ik gevolgd en leerde dat ik mocht leven zonder mijn oude overtuigingen, toen het programma Consulent Succes Coaching kwam was ik direct enthousiast want het is geweldig om mensen te mogen leren hoe je je mooiste leven zou kunnen leven. Met de juiste mindset gebeuren er fantastisch mooie dingen.

2022 het jaar waarin ik mij Consulent Succes Coach mag noemen. Wat een prachtige aanvulling naast dat ik mensen help te ontspannen en pijnvrij te leven.

Lijkt het je leuk om met mij in gesprek te gaan of om 1 van de programma’s te volgen kijk dan gerust verder.

Website: www.zuiverwelzijn.nl

Email: zuiverwelzijn@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/Ptradeboer en pagina Praktijk Zuiver Welzijn

Instagram: zuiverwelzijn

Videocall plannen: https://calendly.com/zuiverwelzijn 

 

 
 
 
 
 

 

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Petra bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

 

Je kan tevens via Petra jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER