Skip to content Skip to footer

CompleetZijn

GEDACHTENKRACHT / MINDTRAINING​

Gedachtenkracht is de grootste kracht in het bestaan van het Universum. Deze is altijd en overal gelijk aanwezig.
De manier waarop wij denken bepaalt de resultaten die wij in ons leven tot uiting zien komen. Gedachten zijn krachten en worden omgezet in onze realiteit.

Wil jij jouw leven verbeteren op alle niveau’s? Start dan nu met het vormen van nieuwe gedachtengangen en ervaar zelf hoe alles in jouw leven hierdoor beter wordt.

Gegarandeerd!

En hier leer je hoe.

ik | Centraal | Compleetzijn
Praktijk Blauw | compleetzijn

LIJFKRACHT-HERSTEL

Iedereen heeft een geweldig vermogen in zich om te herstellen. Deze Lijfkracht ligt opgeslagen in iedere lichaamscel en bevat de blauwdruk van ons bestaan.
Daarbij kunnen wij met onze intentie al deze lichaamscellen opladen en bundelen. Hiermee veranderen wij onszelf in een enorme ‘krachtcentrale’ om onszelf en anderen te helpen genezen.
Dit kan iedereen: jong of oud, groot of klein, man of vrouw.

Ook geeft deze methode jou een heel helder beeld in wat klachten ons eigenlijk willen vertellen. Geef aandacht aan het probleem ónder de symptomen en de klacht verdwijnt. Elke keer weer.

Wil jij mensen écht helpen, o wil je jezelf naar een hoger niveau tillen, vind dan hier de inzichten én de technieken om dit doeltreffend te doen. 

En hier leer je hoe.

LIJFKRACHT-HERSTEL VOOR KINDEREN

Korte cursus voor het helpen van kinderen van 0-ca. 6 jaar oud

Energetische kindermassage voor iedereen die de zorg mag dragen over kinderen. In deze cursus leer je waarom vele klachten bij jonge kinderen opspelen en een aantal doeltreffende technieken die je direct bij je kindje kan toepassen, waardoor deze klachten snel kunnen verdwijnen.

En hier leer je hoe.

Help je kindje | Mandy