Skip to content Skip to footer

Marjolein Langen

CompleetZijn … Is dat nou ook niet wat jij wil? Wat is dat dan precies, CompleetZijn?
Mijn naam is Marjolein, Levensspecialiste, altijd onderweg naar de juiste oplossing. Met vallen en opstaan, beetje bij beetje, stukje voor stukje.
Mijn valkuil is lange tijd geweest dat ik vrijwel niet naar mijn patronen heb gekeken en nooit naar het Complete Plaatje. Laat staan dat ik stil stond bij mijn gedachten over dat plaatje.
Onderweg wandelend kwamen Jeffrey en Mandy van den Dolder in mijn Social Media Leven. Ik heb Jeffrey een tijd gevolgd met zijn Praktijk Blauw. De cursus LijfkrachtHerstel die hij aanbood sloot naadloos aan op de -energetische- Bars-sessies die ik geef. LijfkrachtHerstel werkt nog dieper in op het geheugen, de blauwdruk van de cellen in ons lijf.
Op YouTube en andere social media kwam een scala aan filmpjes en informatie voorbij. Ik ben Mandy ook gaan volgen. Wat zij beiden vertellen over gedachten en het denken in patronen, het vertrouwen en de levenslust die zij uitstralen, raakte bij mij een gevoelige snaar.
Die gevoelige snaar heeft zich vastgezet in mijn gedachten. Langzaam maar zeker heb ik mij verdiept in het totale aanbod van CompleetZijn. Ik heb gebruik gemaakt van de gratis meditatie en visualisaties op YouTube, liet me leiden langs valkuilen met een focustraining en dacht: ik wil meer!
Dat is nog niet eens zo lang geleden. En NU? Ik heb mijn baan opgezegd, heb deelgenomen aan de cursus LijfkrachtHerstel en ben als SuccesConsulent Medeschepper van CompleetZijn. Hoe stoer is dat?
Ik nodig jou ook van harte uit een frisse duik in je gedachten te nemen of je lichaamscellen eens lekker te laten oplichten. Laat je op subtiele wijze raken door iets dat al in jou verstopt zit, namelijk JOUZelf. En dan wel de Beste Versie daarvan.
Kortom, CompleetZijn
Marjolein Langen, Arnhem
Wil je contact met mij?
LinkedIn: www.linkedin.com/in/marjolein-langen
Facebook: https://www.facebook.com/marjolein.langen.3
Twitter: @CompleetZijn 
Calendly: https://calendly.com/marjoleinlangen 
Je kunt me mailen op marjoleinlangen@gmail.com

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Marjolein bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Marjolein jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER