Skip to content Skip to footer

Mandy van Den Dolder

Hallo daar! Ik ben Mandy van den Dolder, een trotse moeder van twee prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Jeffrey van den Dolder. Mijn reis begon met een droom om de wereld rond te reizen als stewardess na mijn afstuderen in 2001. Helaas werd die droom verstoord door de tragische gebeurtenissen van 11 september 2001, waardoor het toerisme instortte als een kaartenhuis.

Maar zoals het gezegde luidt, achter elke wolk schijnt de zon. Mijn leven nam een andere wending en ik ben dankbaar dat ik niet als stewardess aan de slag ben gegaan, want anders had ik Jeffrey nooit ontmoet. Sinds 2001 heb ik verschillende banen gehad, van serveerster tot reisadviseuse, van planner tot assistent bedrijfsleider. Elke baan heeft me waardevolle lessen geleerd.

Tijdens mijn tijd als planner op kantoor werd ik me bewust van mijn gevoeligheid voor prikkels, vooral nadat ik twee prachtige kinderen op de wereld had gezet en in de ratrace belandde. Dit resulteerde uiteindelijk in een burn-out, maar achteraf gezien was het een geschenk dat me de kans gaf om na te denken over wat ik echt wilde. En dat was het beoefenen van energetische geneeskunde.

Na veel studie en behandelingen hebben Jeffrey en ik samen het Centrum voor Lijfkrachtherstel opgezet in Glanerbrug, vlakbij Enschede. Maar toch voelde het alsof er iets ontbrak, en zo ontdekte ik de werken van inspirerende mensen zoals Bruce Lipton, Joe Dispenza, Tony Robbins, Jake Ducey en onze persoonlijke mentor Bob Proctor.

Dit leidde uiteindelijk tot een radicale beslissing: we verkochten alles in Nederland – ja, echt álles – en verhuisden met ons gezin naar Costa Rica. Hier zijn we begonnen met het bewustzijnsplatform CompleetZijn, waar we streven naar een vervuld leven en het delen van onze kennis en ervaringen met anderen.

Liefs, Mandy