Skip to content Skip to footer

Linda Borghouts

Welkom op mijn site

Mijn naam is Linda Borghouts.

Ik ben een Lichtwerker, geboren in Goes, Rotterdams opgevoed maar wonend in de Brabantse Veghel.

Een lekkere mengelmoes van dialecten.

Vroeger als kind werd ik vaak raar aangekeken en niet begrepen omdat ik vaak tegen mezelf aan het praten was. Nou ja zo lijkt het.

Er werd al vlug gezegd doe maar niet en ik zag ook naarmate ik ouder werd niemand in mijn omgeving zag met wie ik aan het praten was. Dus ik dook altijd met koptelefoon in mijn kamer terug met muziek zodat het niet meer raar was. Of liep in mijn eentje buiten door het bos of naar begraafplaats.

Ik hield het voor mijzelf en praatte hier met niemand over. Na veel levenslessen in mijn leven waarbij mijn gidsen mij altijd hebben gespaard/gered, ben ik na het lezen van het boek De Vierde Dimensie van Hans Peter Roel er achter gekomen dat ik niet gek ben en er gelukkig veel meer zijn als mij.

Eindelijk voel ik mij begrepen.

En ben ik letterlijk in de aardse wereld uit de kast gekomen als Lichtwerker.

Ik sta in contact met het universum met de gidsen zoals ik ze noem (energieën) van mensen die een boodschap mogen ontvangen.

Je kunt bij mij een consult inboeken en kunnen we dingen bespreken waar je zelf mee loopt maar vaak heb ik al een boodschap voordat je bij mij binnenkomt of videobellen.

Mocht je graag een kaartlegging willen werk ik dit graag voor je uit in een e-mail waarna je mij altijd nog vragen mag stellen. Dit is vaak verleden, heden toekomst.

Inmiddels ook bezig met Reiki. Dit kan ik nog niet op afstand maar ben me aan het specialiseren om meer te mogen doen.

Ik neem graag de tijd en wil graag dat je na een consult tevreden bent met de antwoorden die we hebben mogen ontvangen.

Schiet er binnen 24 uur nog een vraag in je op wat je niet los kunt laten mag je dit altijd nog aan mij vragen. Kan mij voorstellen na bezinken van alles er vraagjes kunnen komen.

Veel liefs,

Linda Borghouts

Angel Whisper Netherlands

Je kunt hier direct met mij een call boeken: https://dotcal.co/linda_borghouts/60-min
Je kunt me vinden op Facebook: Lin Angel | Facebook

En natuurlijk op Instagram: Boodschapper van de engelen 😇 (@angelwhispernetherlands) • Instagram-foto’s en -video’s

Je kunt me e-mailen op angelwhispernetherlands@gmail.com

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Linda bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Linda jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER