Skip to content Skip to footer

Lijfkracht

Lijfkracht herstel

Iedereen heeft een geweldig vermogen in zich om te herstellen. Deze Lijfkracht ligt opgeslagen in iedere lichaamscel en deze bevat de blauwdruk van ons bestaan.


Ons lijf beschikt over een enorme mogelijkheid om zichzelf te herstellen!


Daarbij kunnen wij met onze intentie al deze lichaamscellen opladen en bundelen. Hiermee veranderen wij ons eigen lichaam in een enorme ‘krachtcentrale’ om onszelf en anderen te helpen genezen. De Blauwdruk van de cel is gezondheid.

 

 Activeer je de Blauwdruk, activeer je direct herstel. Het grootste probleem is dat ons lichaam reageert op negatieve emoties, onverwerkt trauma en onze onwetendheid van subtiele signalen. 

 

Door de methode Lijfkracht-herstel toe te passen, verwijdert het lijf de oorzaak van de gezondheidsklachten van het systeem, waardoor het lijf weer naar zijn essentie kan; Gezondheid.

Na jaren van behandelen en opleiden,
stellen we dit nu beschikbaar voor iedereen.

Dit kan iedereen: jong of oud, groot of klein, man of vrouw. 

Je leert de taal begrijpen die ons lichaam spreekt (psychosomatiek) in eenvoudige en brede uitleg. Alles in video’s; de betekenis van elk gezondheidsprobleem.

Ook leer je hier de behandeltechnieken om mensen concreet en doeltreffend te behandelen. Genezen met je handen, je hoofd en vanuit je hart….

De methode Lijfkrachtherstel is ontstaan door vele studies en jarenlange praktijkvoering, waardoor een enorm praktische methode is ontstaan, die jou alles leert om te helen.

Jezelf helen, een ander helen, fysiek, mentaal en zelfs op afstand. Alles is mogelijk en is via dit pakket volledig toegankelijk.

Altijd en overal de kennis en tools tot jouw beschikking om jezelf én een ander te helpen 

naar de beste versie van jezelf.