Skip to content Skip to footer

Jarno Eijke

Mijn naam is Jarno en ik heb een hele weg achter mij als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Vroeger als klein kind werd ik gepest en liep ik rond in 3de hands kleding, op een zeker moment had ik besloten om uit deze ellende te stappen en ben ik mijn eigen nieuwe kleren bij elkaar gaan sparen, door dit te doen kreeg ik meer zelfvertrouwen en dit resulteerde al snel in een betere werkelijkheid.

Dit was dan ook mijn eerste grote besef moment dat ik veel meer kon dan ik dacht, maar ik had nog steeds de overtuiging in mij zitten dat ik niks tot vrij weinig kon, dus ik besloot gitaar te gaan leren spelen. Dit ging met veel hobbels, tijd en veel gedoe uiteindelijk toch goed. Voor mijn gevoel had ik bewezen dat ik wel degelijk iets kon. Dit was dan ook mijn 2de grote besef moment.

Na een aantal jaar besloot ik te investeren om mijzelf te gaan ontwikkelen, ik ging op YouTube veel video’s kijken en ik kwam heel wat inspirerende mensen tegen, tot ik op een gegeven moment een video zag van Compleetzijn, ik wist dat er meer was en ik wist dat dit de weg zou worden om uit de dagelijkse sleur te komen. Dus ik besloot contact op te nemen met Jeffrey om kennis te maken. Nadat ik dit gedaan had, maakte ik flinke sprongen na de aanschaf van de cursus en niet veel later kwam er weer een andere cursus ook op mijn pad van een andere aanbieder, na een paar weken twijfelen heb ik ook deze aangeschaft en ben ik mijzelf nog verder gaan ontwikkelen.

Ik ben er achter gekomen door gewoon die stap te zetten, ook al leek het niet te kunnen, dat er meer mogelijk is als je het maar wilt. Ik ben nu volledig mijn hart gaan volgen en heb mijn eigen bedrijf opgezet. Ik ben nu al super trots op wat ik heb neergezet en ik weet dat dit alleen maar gaat groeien.

Met al deze ervaring kan ik ook jou helpen om de beste versie van jezelf te worden, ik ben tevens het levende bewijs dat het anders kan. In het dagelijks leven ben ik mij nu aan het richten op dingen om de wereld af te helpen van afval problemen en het slim opzetten van een projecten die afval problemen in de toekomst gaan voorkomen.

Wil jij graag contact met mij? Kies dan één van de volgende mogelijkheden:

Email: wonderwishes1111@gmail.com

Website: https://www.wonderwishes1111.com/

LinkedIn: https://linkedin.com/in/jarno-eijke-a87420231/

Instagram: https://www.instagram.com/wonder_wishes1111/

Facebook: https://www.facebook.com/people/Wonder-Wishes/100084836803930/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCW1CQZDDhnoxs5jpGgI4dHQ

WhatsApp: https://wa.me/31631496336

Of plan je videocall in via mijn online agenda: https://calendly.com/wonderwishes1111

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Jarno bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Jarno jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER