Skip to content Skip to footer

Ingrid Manders – Joy in my heart

Hoi, mijn naam is Ingrid en ik heb door het lezen van het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, mijn missie gevonden: kinderen en volwassenen helpen van zichzelf te houden door positief over zichzelf te denken en bewust te worden van de eigen gedachten door middel van mijn producten. Hierdoor voel je je goed en blij en krijg je meer zelfvertrouwen.

Het jongerenprogramma en mijn producten die hier een hele mooie aanvulling op zijn, helpen de kinderen hiermee. Dit programma ontwikkelt een positief zelfbeeld, waardoor kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en weer van zichzelf gaan houden.


Het ontstaan van mijn producten met affirmaties (positieve uitspraken) is hieruit voort gekomen. Ik schreef belangrijke gedachten uit het boek op rode hartjes in verbonden schrift, die ik vervolgens uitknipte en lamineerde. Ik had de behoefte om dit te verspreiden en de mensen zo bewust te laten worden, dat je zelf je gedachten kan kiezen, waardoor je leert van jezelf te houden. Hier is het hartje uit ontstaan, die ik heb gebruikt voor mijn producten.Ik vind het belangrijk, dat kinderen het verbonden schrift dat ze leren op school blijven zien, vooral in deze digitale tijd. Daarom zijn de affirmaties in dit schrift geschreven.

Ik word blij in mijn hart als ik anderen een goed en fijn gevoel geef door middel van mijn producten, waarbij de affirmaties ook in een hart geschreven staan. Hierdoor worden anderen ook weer blij in hun hart. Hier is de naam: Joy in my heart uit voortgekomen. Ik ben ervan overtuigd dat het niet houden van jezelf, de negatieve overtuigingen die je over jezelf hebt, klachten en problemen veroorzaken. Ik heb het zelf teruggezien in mijn eigen leven. Door het om te buigen en te overschrijven naar positieve overtuigingen d.m.v. affirmaties, naar het houden van jezelf en een positief zelfbeeld, wat daarmee hand in hand gaat, krijg je een positief gevoel en voel je je dus goed.

Het wondermiddel is dus de liefde voor jezelf, dat problemen oplost. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om positief over jezelf te denken. Je kunt dit beslissen op elk moment van de dag. Die keuze maak je zelf. Om die negatieve overtuigingen te overschrijven, helpt dat het beste als je de affirmaties herhaalt en blijft herhalen en dat je ze ziet. Hier is het memoryspel uit ontstaan. Hier zit de herhaling in, door het omdraaien van de kaartjes. De stickers en de houten hartjes geven je een positieve boost en sturen je naar jouw gewenste gedachte en gevoel. En hoe leuk is het als je je eigen kind ziet met een positieve affirmatie op de kleding, zodat het kind op die manier met een positieve overtuiging over zichzelf die je steeds uitspreekt opgroeit. Onderzoek toont aan dat hoe eerder je start met positieve affirmaties, hoe meer baat ze er in hun verdere leven bij hebben. Hoe je gedachten werken en hoe je daarmee je zelfbeeld beïnvloedt, is van wezenlijk belang, van levensbelang eigenlijk. Want dit bepaalt hoe je je voelt en daarmee welke resultaten je behaalt en hoe je in het leven staat.

Raak je nieuwsgierig, wil je nu graag meer weten en kun je niet wachten om de kinderen te laten werken met dit fantastische programma, klik dan op de afbeelding.

Je komt dan uit op mijn pagina, waardoor je meerdere informatie vindt over het jongerenprogramma. Een onmisbaar programma voor de kinderen, waar ze de rest van hun leven baat bij hebben.

Daarom is het jongerenprogramma bij uitstek het programma dat kinderen leert een positief, sterk en gezond zelfbeeld te ontwikkelen. Hierdoor krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen en leren ze van zichzelf te houden. In dit programma leert het kind de negatieve overtuigingen over zichzelf te overschrijven en hoe je gedachten werken, waardoor je je zelfbeeld kunt veranderen. Door mijn ervaring in het basisonderwijs (inmiddels 26 jaar), heb ik gezien dat heel veel kinderen problemen hebben, zoals onzekerheid, faalangst, overgewicht, gepest worden enz. Wanneer je het zelfbeeld verandert, help je ze deze problemen op te lossen.

Ik wil kinderen hier heel graag mee helpen door middel van het jongerenprogramma en mijn producten. Ook voor kinderen die een positief zelfbeeld hebben, is het programma zeker geschikt. Je leert hoe je brein werkt en hoe je jezelf wilt zien en wat je wilt kunnen, waardoor je je wensen uit kunt laten komen. Ik ben enorm blij en dankbaar voor het ontstaan van mijn producten, dankzij het volgen van de Succesladder, waarin je leert hoe te denken. Deze resultaten zou ik nooit behaald hebben, als ik deze stap niet had genomen. Het is fantastisch dat ik hierdoor nu mijn droom aan het verwezenlijken ben.

Liefs Ingrid

Wil jij weten welke producten ik allemaal voor jou heb? Neem dan even contact met me op via info@Joyinmyheart.nl of stuur me een appje via +31 6 25291639

Liefde is……jezelf liefhebben

Is bewustwording van….

Voor jouw persoonlijke groei

Dit brengt je heling, vreugde, hoop, geluk

zelfvertrouwen en positiviteit

Blijdschap in je ❤️

Mijn aanbod: 

Door het lezen van het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, heb ik mijn missie gevonden:

kinderen en volwassenen helpen van zichzelf te houden door positief over zichzelf te denken en bewust te worden van de eigen gedachten door middel van mijn producten. Hierdoor voel je je goed en blij en krijg je meer zelfvertrouwen.

Het jongerenprogramma en mijn producten die hier een hele mooie aanvulling op zijn, helpen de kinderen hiermee. Dit programma ontwikkelt een positief zelfbeeld, waardoor kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en weer van zichzelf gaan houden.

Inhoud van het programma:

  • Het leert dat je goed bent zoals je bent en blij bent met wie jij bent en wat je doet.

  • Het laat het belang van visualiseren zien, het belang van dromen en in plaatjes denken.

  • Het leert je nieuwe dingen vol vertrouwen te doen en te leven met zelfvertrouwen.

  • Het bouwen van een nieuw zelfbeeld over wie en wat je wilt zijn.

  • Hoe kijk je naar jezelf en hoe wil je dat andere mensen jou zien? 

  • Uitleg over je bewuste en onbewuste brein.

  • Geloven dat het kan en dan zal het gebeuren.

  • Kiezen van gedachtes, die ons gedrag beïnvloeden en dus onze resultaten.

  • Fantaseren over wie je wilt zijn en wat je wilt kunnen

Dit programma bevat video, audio en een werkboek met lessen en oefeningen. Alles in je eigen tijd te volgen en te doen.

Het programma is niet alleen thuis te volgen, maar ook met name inzetbaar op school bij kinderen met faalangst, overgewicht, pestgedrag enz.

Raak je nieuwsgierig, wil je nu graag meer weten en kun je niet wachten om de kinderen te laten werken met dit fantastische programma, klik dan op de afbeelding.

Je komt dan uit op mijn pagina, waardoor je meerdere informatie vindt over het jongerenprogramma. Een onmisbaar programma voor de kinderen, waar ze de rest van hun leven baat bij hebben.

Ontdek de SUPERHELD in jou – Mindset voor Kids

Ieder kind is Uniek. Met Unieke kwaliteiten die ieder kind Uniek maken.

Onze verantwoordelijkheid als ouder, opvoeder, begeleider, is om deze Unieke kwaliteiten te omarmen en er geen belemmeringen aan op te leggen.

Een favoriet motto van ons is:

Leer kinderen ‘HOE’ te denken, in plaats van ‘WAT’ te denken..

Met andere woorden; Vertel ze niet wat ze niet mogen, niet kunnen en wat ze moeten, maar vertel ze wat er allemaal mogelijk is, wat ze allemaal kunnen leren en vraag ze WAT ZIJ willen..

De SUCCES Ladder 

Alle succesvolle mensen hebben één ding met elkaar gemeen:

Zij volgen bewust, of onbewust, een vastomlijnd stappenplan richting een helder gesteld doel. In dit programma leert Jeffrey van den Dolder jou dit stappenplan in jouw eigen leven toe te passen. Wat je ook wilt; het is van jou! Zolang je dit stappenplan volgt…

Dit is de sleutel tot succes op ieder aspect van jouw bestaan. Jeffrey van den Dolder van CompleetZijn neemt jou in dit programma mee dat ook jóuw succes garandeert.

Klik op bovenstaande afbeelding om naar mijn website te gaan.