Skip to content Skip to footer

Indian Head Massage Online

Indian Head Massage Online

Nu kan iedereen van deze massage genieten! In een super toegankelijke online training leer ik jou stap voor stap een geweldige en professionele Indian Head Massage te geven! Maak mensen blij om jou heen met deze simpele en zeer effectieve massage technieken uit het oude India!
Deze online cursus bestaat uit instructievideo’s waarin alle stappen door een professionele masseuse zorgvuldig in beeld zijn gebracht. Bij deze cursus krijg jij van mij ook nog een printable stappenplan, een document met contra-indicaties en mijn persoonlijke favoriete Spotify-lijsten zodat jij er helemaal klaar voor bent iedereen om jou heen blij te maken met deze professionele Indian Head Massage!

JA, LEER MIJ DEZE MASSAGE!

THE MAGIC IS IN YOUR HANDS

Mandy

Mandy van den Dolder | Indian Head massage | Costa Rica | Bij Mandy | Ik ben Mandy van den Dolder, professioneel masseuse, en ben nog steeds erg onder de indruk van de ontelbare voordelen van deze massage. Als online ondernemer in Costa Rica vindt ik het van onschatbare waarde mijn kennis via de online wereld met jullie te delen.
Na jarenlang professionele massages te hebben gegeven in mijn praktijk in Nederland vind ik het nu tijd worden om alles wat ik weet aan jou over te brengen zodat ook jij geweldige massages kunt geven en wie weet krijg je er ook een massage voor terug!
De Indian Head Massage heeft er jaren geleden voor gezorgd dat ik masseuse wilde worden. En nog steeds blijft dit mijn all time favorite.
Een kampioen in het bestrijden van hoofdpijn klachten en met de simpele stappen in deze cursus kun jij ook van hele grote waarde zijn voor de mensen om jou heen!

De belangrijkste voordelen van een Indian Head Massage op een rij:

  • Vitaliseert lichaam en geest.
  • Helpt volledig ontspannen.
  • Vermindert hoofdpijnklachten.
  • Vermindert stress gerelateerde klachten.
  • Versterkt je immuunsysteem.
  • Voorkomt vroegtijdige ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, haaruitval, striemen en kraaienpoten.
  • en echt nog zo veel meer.

Wordt vandaag nog een Indian Head Massage professional!