Skip to content Skip to footer

Het geheime eiland van wonderen

Het geheime eiland van wonderen …

In dit avontuur nemen Finn en Noah de lezer mee op de ontdekking van een Geheim Eiland vol Wonderen.

Met de hulp van hun vrolijke Opa, die antwoorden geeft door vragen te stellen, worden obstakels overwonnen en leren de kinderen hun eigen denkvermogen te ontwikkelen.

De hogere vermogens; de wil, perceptie, verbeelding, intuïtie, geheugen en redenatie zijn de leidraad in dit prachtige verhaal.

Dit boek wordt compleet gemaakt door de toegankelijke dagopdrachten en tekenlessen achterin het boek. Hierin wordt de lezer zich op spelende wijze bewust van hun eigen denkvermogen en ontwikkeling van de wonderen in hun magische brein.

Een onmisbaar boek in iedere bewuste opvoeding!

Hallo daar betrokken ouder, opa, oma, leerkracht, begeleider, oom, tante, oppasser, Therapeut, coach, bewust mens..

Heb jij ‘m al?

Het complete boek naar bewustwording en persoonlijke groei op jonge leeftijd.

De tool voor een Bewuste Opvoeding en Zelfontplooiing.

Hardcover bestellen:

Liever een Ebook?

Ook dat kan! Klik dan op onderstaande afbeelding voor jouw digitale exemplaar!

Ebook bestellen:

Ontmoet de karakters uit het boek!

Grote broer Finn

Finn is een sterke en avontuurlijke jongen die altijd op zoek is naar spannende verhalen en dingen om te ontdekken. Hij gaat er altijd vol voor, maar vergeet soms even stil te staan en na te denken over de volgende stap. Soms heeft hij de neiging om het op te geven, maar samen met zijn zusje en de hulp van Opa lukt hem alles wat hij wil.

Zusje Noah

Noah is een lieve dromerige meid die erg opkijkt naar haar broer Finn. Met net zo’n drang naar avontuur en mooie verhalen volgt zij Finn overal. Noah staat in een directe verbinding met haar hart en intuïtie en is een geboren leider. Samen met de moed van Finn en de wijze lessen van Opa lukt haar alles wat ze wil.

Opa

Opa is altijd vrolijk en maakt zich nooit druk. Vol wijze lessen helpt hij de kinderen op weg, maar hij verklapt eigenlijk nooit het antwoord. Opa vindt dat ze daar prima zelf achter kunnen komen als ze hun koppie maar gebruiken. Iedereen noemt hem altijd Opa Geluk, omdat hij altijd geluk heeft. Opa ziet dat anders, volgens hem héb je geen geluk, maar creëer jij je geluk. Opa is dol op Finn & Noah en geniet van de avonturen die de twee beleven en is er stiekem graag altijd bij.

Wie zijn de auteurs?

Jeffrey & Mandy

Vanuit Costa Rica zijn zij de beheerders van het bewustzijns-platform CompleetZijn. Zij studeerden met de grote wijlen Bob Proctor en hebben zijn lessen volledig geïntegreerd in hun eigen leven. Daaruit is het idee ontstaan om de generatie na ons te helpen met het ontwikkelen van die enorm krachtige tool, de mind.

Hieruit is het kinderboek Het Geheime Eiland van Wonderen voortgekomen.

Jeffrey van den Dolder schreef het verhaal en Mandy hield zich bezig met de vormgeving, de bijbehorende dag-opdrachten en vertaling naar het Engels.

Wie is de illustrator?

Henriët van Roosmalen – Colourmind.nl

Nadat Henriët in 1999 het Vakdiploma Illustratief Tekenen  behaalde, is ze met haar bedrijf Colourmind gestart.

Ze maakt illustraties in opdracht, o.a. voor het Nederlands Openluchtmuseum, Kinheim, Malmberg, Gouds Museum, Museum Zandvoort.
Alle illustraties en schilderijen op haar site en op de site van 
keesdemuis.nl

zijn van haar hand.
Sinds zomer 2020 is er in het Zandvoorts Museum een Kees de Muis Huis voor jonge kinderen. In 2010 behaalde ze het Diploma Psycho-Sociaal Welzijn, met als doel de lessen te geven zoals ze ze nu aanbied.
Het onderwerp van haar scriptie ging over “Alchemie in ons dagelijks leven”.
Met veel liefde geeft ze bijzondere lessen in heelheidsbewustzijn. Met dat gedachtegoed is ze de samenwerking aangegaan met Jeffrey & Mandy voor de realisatie van het kinderboek Het Geheime Eiland van Wonderen.