Skip to content Skip to footer

Guy op den Oordt

Een aantal maanden geleden ben ik online in contact gekomen met Mandy. Op dat moment kwam ik uit een depressie. Tijdens die depressie ben ik een weg ingeslagen voor mezelf, die enorm op een lijn ligt met hetgeen Mandy en Jeffrey doen met Compleetzijn. 
Dit deel van mijn verhaal begint een klein jaar geleden. Door de omstandigheden in de wereld, in combinatie met persoonlijke gebeurtenissen, stortte mijn wereld in elkaar. Alles leek een leugen en niets klopte meer in mijn leven. Het was een klassieke depressie.
Uiteraard waren er op dat moment professionals vanuit de zorg al ingeschakeld ter behandeling van mijn klachten rondom de depressie. Het assortiment bestond uit een praktijkondersteuner, een psycholoog en een psychiater. Al vrij snel kon er een diagnose gesteld worden, wat de aanleiding was voor mijn depressie. Naast ADHD, waar ik al geruime tijd medicatie voor nam, bleek ik PTSS te hebben, of een afgeleide daarvan. Daarnaast zou ik HSP zijn en hoogbegaafd. 
Ik zag deze diagnose als plausibel en ben ook dat gaan onderzoeken. Ik heb het onderzoek naar mezelf enorm uitvoerig aangepakt, waarbij niets onderbelicht mocht blijven. Dat is wat mij op dit punt heeft gebracht. Dat is wat mij met Mandy en Jeffrey kosmisch heeft verbonden.
Tijdens die depressie ben ik verbanden gaan zoeken en leggen tussen onder andere biologie, filosofie, natuurkunde, spiritualiteit, law of attraction, quantumfysica, de leer van de Vedi, neurologie, biochemie en het allerbelangrijkste: mezelf. Er ontstond een complete mindmap over mezelf en de wereld waarin ik leefde, en het verschil met hoe ik die op dat moment zag. Dat veroorzaakte kortsluiting in mijn brein en heeft mijn “mind” teruggezet naar fabrieksinstellingen als het ware.
Kort daarna ontmoette ik Mandy online. We hebben niet veel gesproken, wat ook niet nodig was. Het klopte gewoon. In een video call met Jeffrey werd vrij snel duidelijk dat onze paden moesten kruisen. We delen dezelfde overtuigingen en visie. We wisten vanaf dat moment dat we gaan samenwerken en mooie dingen gaan neerzetten.  
We zijn nu ongeveer 4 maanden verder. Ik ben al twee maanden klaar bij mijn behandelaren vanuit de zorg, omdat er geen symptoom meer te bekennen is van PTSS. Hiervoor is er geen enkele vorm van therapie nodig geweest. Een mooie bijkomstigheid is, dat ik per ongeluk geen behoefte meer heb, of reden zie, om mijn medicatie nog te nemen voor ADHD. Sterker nog, ook daar zijn de symptomen nagenoeg van verdwenen. En alsof dat nog niet genoeg is ben ik cold turkey, zonder enige hulp, gestopt met drugsgebruik, waaraan ik zo’n 15 jaar verslaafd ben geweest.
Mijn vraag om hulp en ondersteuning hierin, die ik vanuit gedachten en verlangen heb gesteld en kracht bij heb gezet met handelen (mezelf te onderzoeken), is beantwoord, en hoe! Door mezelf te bestuderen en mijn bevindingen over mezelf te omarmen ben ik in mijn kracht gaan staan. Ik heb mezelf antwoord gegeven op de vraag: “Wie ben ik?” De hulpmiddelen die op mijn pad zijn gekomen om deze stappen te zetten zijn nog steeds rationeel onverklaarbaar. De meesten zouden dit bestempelen als geluk en/of toeval. Echter bagatelliseren ze daar de prestatie en de wilskracht die hiervoor nodig is geweest.
Mijn leven heeft zich gekenmerkt door angst. Deze angst nam diverse vormen aan: Angst voor armoede, angst voor verlies van liefde en angst voor kritiek.  Dat heeft zich in de praktijk vertaald naar bewijsdrang. Ik wou gezien, gehoord en gewaardeerd worden door mijn omgeving. Mezelf op de laatste plaats zetten was daarvan het gevolg. Doordat mijn aandacht volledig naar die angsten ging, was er weinig ruimte over voor andere zaken.
Ik heb dan ook geen opleiding afgerond, noch heb ik spaargeld of veel bezittingen. Het ontbreken van de juiste mindset is hetgeen waarmee ik mezelf heb beperkt en bepalend is geweest voor mijn gedrag en daarmee ook mijn resultaten. Dit is allemaal het gevolg geweest van conditionering. Een onderontwikkeld zelfbeeld is daarmee onlosmakelijk verbonden. Door herhaling van negatieve gedachten over mezelf en mijn leven, over een periode van ruim 30 jaar, had ik mezelf ontwikkeld tot expert in het doden van mijn eigen potentieel. 
Alles is totaal verandert. De manier waarop, is een manier die iedereen kan leren, en waar CompleetZijn bij kan helpen. Hierin zijn wij bewezen specialisten. Ik ben enorm blij, dankbaar en trots, dat ik mezelf onderdeel mag noemen van dit platform. 
Los van alle zeer doordachte en gebalanceerde pakketten waarvoor je kunt kiezen, is er ook maatwerk mogelijk. Hierin kan ik vanuit mijn eigen ervaringen en expertise extra ondersteuning bieden ten aanzien van verslavingen, bepaalde mate van trauma en ondernemen. 
Alles wat nodig is voor jou om te zijn wie je bent, waarvoor je op deze aarde bent, zit al in je. Wij bij compleet zijn kunnen je laten zien waar het te zoeken. Iedereen is uniek en bijzonder, en geeft een andere invulling aan hun leven. Iedereen wil in zekere mate succesvol zijn. Dit heeft niets te maken met hoeveel geld iemand bezit of het aanzien dat iemand heeft.
Earl Nightingale sprak over succes en wat dat inhoudt. Hij stelde:
Een mens is succesvol als ze weten waar ze zijn, ze weten waar ze heen willen, en gestaag in die richting bewegen”
Een graszaadje zal nooit uitgroeien tot een machtige eik. Maar het kan wel het beste, mooiste, groenste en sappigste gras worden dat er bestaat. Wij als mens hebben het voordeel zelf de omstandigheden te kunnen creëren om het beste eruit te halen wat er in zit. Geef jezelf om die reden ook de kans om de beste versie van jezelf te worden. 
Ik help je er graag bij.
Je kunt hier direct met mij een call boeken: https://calendly.com/consulentguy
Je kunt me vinden op Facebook: https://www.facebook.com/guy.opdenoordt
Je kunt me e-mailen op guy@compleetzijn.nl

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Guy bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Guy jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER