Skip to content Skip to footer

Waardevolle Tools

Welkom bij CompleetZijn! 

Kies hieronder jouw WAARDEVOLLE tool om jouw bewustzijn direct te vergroten, jouw mindset onmiddellijk te resetten en jouw lijf direct van de juiste energie te voorzien!

Veel plezier ermee!

Klik op de afbeelding voor toegang.

E-books

 

 Waarom jij NIET krijgt wat je wilt …

En hoe je dit direct kunt veranderen!

Ontdek de 4 geheimen om de regie over jouw leven terug te pakken.

Ontdek waarom jij NIET leeft zoals je zou willen!

De meeste mensen spelen een bijrol in hun eigen film.

  • Voelt het alsof jij niet de ster bent van je eigen leven, dat je jezelf wegcijfert voor anderen?

  • Voelt het alsof je je leven leeft op de automatische piloot?

Als je dit herkent, is het tijd om het heft weer in eigen hand te nemen.

Stop met een bijrol te spelen in je eigen film … Download dit e-book en pak de regie terug!

  1. Verbeter je zelfbeeld zodat jij jouw doelen haalt.

  2. Leer visualiseren zodat je obstakels kunt overwinnen.

  3. Wordt succesvoller binnen enkele dagen.

Ontdek wat je nodig hebt om een SUCCES-magneet te worden.

Jij gaat leren:

DE GEHEIMEN VAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

  • Waarom persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot het aantrekken van ongekend succes en hoe je dat gericht en praktisch in kunt zetten.

HOE JOUW GEDACHTEN JOUW REALITEIT BEPALEN

  • Jij trekt aan waar jij aan denkt, dat weten de meeste mensen wel, maar HOE verander je nou je gedachten om aan te trekken wat je WEL wilt?

PRAKTISCHE OEFENINGEN VOOR EEN GEZONDE MINDSET

  • Er zijn ontzettend veel manieren om een gezonde mindset op te bouwen. In dit e-book leggen we jou uit wat ONZE favorieten zijn voor het aantrekken van een MAGISCH leven.

Mindtrainingen

Mindtraining ZELFVERTROUWEN

Hoe je snel een gezonde dosis Zelfvertrouwen creëert.

Maar weinig mensen zijn zo zelfverzekerd als ze zouden willen. En toch is zelfvertrouwen enorm belangrijk want het schijnt door in alles wat we doen.
Het goede nieuws is, hoe jij over jezelf denkt is enkel een uitgangspunt. Het is simpelweg een idee in jouw hoofd waar jij jouw hele persoonlijkheid op gebouwd hebt. En dat idee kun jij veranderen wanneer je maar wilt!
Zelfvertrouwen is de fundering onder een fijn en gelukkig leven.
Een gezonde dosis zelfvertrouwen sleept je door het leven heen. Hoe groter je vertrouwen in je eigen capaciteiten, in de persoon die jij bent, des te leuker en makkelijker je leven wordt.
Mensen met zelfvertrouwen zijn gelukkiger, succesvoller, beleven meer plezier en ervaren minder stress. Het loont dus om je zelfvertrouwen te ontwikkelen.
De Mindtraining is een digitale High-Tech zelfhypnose met beelden, frequenties, geluiden en affirmaties. Deze prikkelen tegelijk meerdere zintuigen en koppelen daar emoties aan. Hierdoor programmeer je jezelf in slechts 10 minuten per dag voor jouw gewenste resultaten.

Mindtraining FOCUS

Onthoud: jouw FOCUS bepaalt jouw realiteit.
Alles in het leven draait om focus. Om iets voor elkaar te krijgen is focus absoluut noodzakelijk.
Door deze Mindtraining leert jouw brein zich automatisch te focussen op wat je écht wilt. Hierdoor zal je een enorme rust, verbeterede concentratie en gevoel van vertrouwen ontwikkelen.
Daarbij zorgt deze Mindtraining dat jij met groot gemak datgeen in jouw leven kan manifesteren, wat jij écht graag wilt.
De Mindtraining is een digitale High-Tech zelfhypnose met beelden, frequenties, geluiden en affirmaties. Deze prikkelen tegelijk meerdere zintuigen en koppelen daar emoties aan. Hierdoor programmeer je jezelf in slechts 10 minuten per dag voor jouw gewenste resultaten.

Mindset tips&trucs

We kennen allemaal het begrip van bidden, hulp vragen, dankbaarheid uiten, raad vragen …

Dit ben jij die zich richt tot ‘de Bron’ van alles. De Bron van jouw leven en alles wat jij ervaart. Of je dit nou God noemt, het Universum, het Al, Bewustzijn of de Bron; het is de creatieve kracht in en door alles wat ia.

En via jouw INTUÏTIE praat deze met jou.

Het allerbelangrijkst om je te beseffen is dat jij een directe uiting bent van de bron die alles leven geeft. En dat jij direct met deze bron kan spreken. Het belangrijkste wat je nodig hebt hiervoor? Begrip, zelfkennis en zelfbeheersing.

Wanneer je deze vaardigheden ontwikkelt, herken jij je directe verbinding met alles wat is en sta jij in direct contact met de Bron van alles, die niets liever doet dan jou helpen. Jij bent in overvloed geboren …

Misschien niet in een rijk gezin, een rijk land, of rijke sociale kring … Maar … wél met een onbegrensd potentieel als schepper van jouw eigen leven!

Krijg hiernaast toegang tot één van de lessen uit ons Succes programma In Overvloed.

Jouw droomleven creëren, hoe doe je dat?

Alles wat jij wilt, alles … is er al. Zodra jij leert om de Universele Wetten vóór jou te laten werken, verandert het spel … én jouw leven.

Dit is JOUW leven. En voor zover wij weten, heb je er maar één . Jij kunt zijn zoals de meeste mensen en settelen voor wat jij denkt dat je kunt krijgen en wensen dat jij meer bent, doet en hebt.

Óf je kunt kiezen een uniek pad te bewandelen en te gaan voor jouw geluks-schot omdat ALLES wat jij wilt dichterbij is dan jij denkt.

De waarheid is, het is er al.

 

 “Waar je nu bent stelt niets voor vergeleken met waar je kan gaan.”

Volg deze GRATIS masterclass van CompleetZijn voor een quantumsprong naar JOUW SUCCES! Jeffrey van den Dolder van CompleetZijn legt hier in een korte tijd uit wat nu precies de connectie is tussen jouw manier van denken en de resultaten die jij momenteel ontvangt. Maar hoe verander je dat nou … ? 

Kijk en leer!

 

GEZONDE OVERTUIGINGEN VOOR ONZE KINDEREN

Onze benadering in het onderwijzen van kinderen is het tegenovergestelde van wat je op scholen vindt. School systemen handelen alsof kinderen lege kopjes zijn die gevuld moeten worden. Maar, kinderen zijn al volledig tot de rand toe gevuld … met potentieel.

Dus in plaats van proberen om er nog meer informatie in te stoppen, halen wij naar boven wat er inzit. Kinderen hebben een slapend genie in hen en wij helpen dit genie wakker te maken.

Daarmee willen we echt niet beweren dat wat ze op school leren niet belangrijk is. Het is heel erg belangrijk. Maar, naar onze mening, is het net zo belangrijk om kinderen bewust te maken van wat er al in hen zit.Lijfkrachtactivatie

 

 

 

Word je bewust van het ENORME vermogen van jouw lijf om zichzelf te regenereren en laat je leiden in dit procesMindset College 

Waarom jij niet hebt wat je wilt

 

 Manifesteren is helemaal ‘hot & happening’, maar weet je ook hóe het eigenlijk werkt en waarom het vaak NIET lukt?

In dit Mindset College neemt manifestatie mentor Jeffrey van den Dolder van CompleetZijn je mee in verschillende onderdelen die hier direct mee te maken hebben.

Klik op de afbeelding voor toegang. 

Geef met liefde, deel met compassie. Jouw donatie maakt een wereld van verschil. Samen bouwen we aan een betere toekomst! 💙 

Wanneer je onze content waardeert, overweeg dan een donatie zodat we ons werk voort kunnen zetten en nog veel meer mensen kunnen helpen. #GeefMetHart