Skip to content Skip to footer

E-book Simpelweg Gelukkig – Heel jouw Innerlijk Kind

Hoi, ik ben Mandy van den Dolder en ik ben mede-oprichter van het platform CompleetZijn. Op zoek naar mijn doel, missie, vervulling, purpose, life’s pursuit …

Binnen ons bedrijf heb ik een neverending story aan taken van meetings inplannen tot content creëren, van producten ontwikkelen tot website onderhoud. Onze aanwezigheid online is bijna volledig mijn verdienste en toch …

Ik had een gesprek met mezelf vandaag en één ding stond als een paal boven water; je kan nog zoveel dingen doen en je tóch niet vervuld voelen. Want waarom ben ik meegegaan in het opzetten van CompleetZijn?

Omdat het vuur dat in mij brand om mensen écht verder te helpen inmiddels formaatje olympisch heeft bereikt. Niet te negeren dus. En dat vuur wil aandacht, gezien worden, erkend worden.

Ik weet nu dat dit vuur is aangestoken door mijn Innerlijk Kind. Mijn jeugd is op zijn zachtst gezegd roerig geweest en ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ik en mijn Innerlijk Kind spelen nu elke dag en ze helpt me zelfs in het nemen van belangrijke beslissingen, ze beschermt me, maakt me sterker, meer geaard.

Mijn pad om haar te leren kennen is bijzonder te noemen en die ervaringen heb ik beschreven in mijn nieuwste E-book, ‘Simpelweg Gelukkig’.

En omdat ik jou er niet alleen mee wil laten zitten hoort er een persoonlijke begeleidings-call van mij bij. 1 uur lang mijn onverdeelde aandacht om jou te helpen met jouw Innerlijk Kind werk. Het kost je maar 40 en na die tijd weet ik zeker dat je je bevrijd voelt en je nog nooit zo sterk bent geweest in jouw overtuigingen.

Klik op de afbeelding om naar het E-book te gaan.

Het E-book bestaat uit twee meditaties, oefeningen, mijn ervaringen, een persoonlijke begeleidings-call van een uur en tips&trucs om jouw Innerlijk Kind de plek te geven die het verdient!

Het E-book bestel je hier:

Jouw persoonlijke begeleidings-call plan je hier:

Maak gebruik van mijn 12 jaar ervaring in Holistische Geneeskunde & Mindset Methodiek en stuur me een bericht.

Liefs, Mandy