Skip to content Skip to footer

Danielle Weda

Ik ben Danielle Weda.

 

Ik ben moeder van 4 dochters. Na mijn scheiding 10 jaar geleden heb ik de kinderen voornamelijk alleen opgevoed. Hierdoor ging al mijn aandacht, tijd en geld naar de kinderen, het huishouden en mijn werk. Ik nam geen tijd voor mijzelf. Besteedde geen geld aan mijzelf en als anderen tevreden waren was ik dat ook.

De beste beslissing die ik heb genomen is investeren in mijzelf!

Eerst ging ik naar een echte kapper, later kocht ik kleding die ik echt leuk vond en waar ik blij van werd. Ook verwende ik mezelf met een hele dag naar de sauna, in mijn eentje! En vervolgens nam ik ook nog een spirituele massage, echt ontspannen! Wat een uitgaven! Is dat egoïstisch??

Ik ben zelfs met een opleiding begonnen van 2 jaar en heb nu een leuke baan in de kinderopvang. Toch kwam ik in een burn-out doordat ik nog steeds bezig was het anderen naar de zin te maken, ook op het werk. Onbewust zette ik mijn eigen behoeften weer aan de kant, waardoor ik mijn grenzen overschreed. Tijdens mijn burn-out heb ik een online cursus ‘loslaten’ gevolgd bij Arrezina. Daarnaast las ik boeken van Michael Pilarczyk en heb ik een boek gelezen over pleaser-gedrag.

Ik ging steeds meer podcasts luisteren en YouTube filmpjes kijken over bewustwording. Dat maakte me blij als ik het even niet zag zitten en ik vond mezelf steeds meer terug al miste ik nog wat.

Vervolgens ben ik gestart met een cursus van ‘Compleetzijn’ en dit was precies wat ik nodig had.

Eindelijk vielen alle puzzelstukjes op zijn plek door de heldere en nuchtere uitleg!

Ik wist dat dit mijn leven ging veranderen! Ik mag bepalen hoe, waar en met wie ik leef. Gelukkig en niet afhankelijk van situaties, maar zelf de situaties creëren waar ik blij van wordt.

IK sta nu op de eerste plek. Als het goed gaat met mij kan ik ook anderen beter helpen.

Ik ben trots op mijzelf!

Ik wil graag ouders en kinderen bewust maken van hun talenten, dromen en op een voor ieder makkelijk te begrijpen manier hoe je ze waar kunt maken, want hier ligt de sleutel!

Ik geef workshops waarbij ik ‘creatief bezig zijn’ combineer met ‘bewustwording’.

Daarnaast geef ik ontspannings- en voetreflexmassages.

En als consulent help ik je graag bij het volgen van de cursussen van compleetzijn.

Je kunt een mailtje sturen naar: Daniellecompleetzijn@hotmail.com

Op facebook vind je me onder: Danielle Weda | Facebook  

Een videocall met me boeken kan hier: Calendly – Danielle Weda

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Danielle bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Danielle jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER