Skip to content Skip to footer

Geld

Mindtraining

Geld

Wil jij GELD manifesteren? Het is zoveel makkelijker dan je denkt!
Wist je dat verreweg de meeste mensen graag meer geld zouden aantrekken in hun leven? Waarom is het er dan vaak niet? Of te weinig? Dit heeft alles te maken met hoe wij geprogrammeerd zijn op het thema: Geld. Bij veel mensen roept het woord alleen al, een soort weerstand op. En dat komt omdat men onbewust zo geprogrammeerd is.
Men denkt meestal in ‘tekorten’ en denkt dat harder werken ook meer geld zal vergaren.. Dit is echter niet het geval; Het heeft alles te maken met de frequentie die jij onbewust uitzendt! Jouw onbewuste brein is ook geprogrammeerd over geld en deze overtuigingen worden in frequenties uitgezonden. Zolang deze frequentie niet resoneert met de energievorm ‘geld’, kan dit ook niet naar je toekomen.
Om deze reden is deze complete Mindtraining Geld ontwikkeld. Deze programmeert jouw onbewuste brein opnieuw en brengt je lijf in de frequentie om geld makkelijk in jouw leven te manifesteren. Koppel je emoties aan de affirmaties en je zal snel de resultaten gaan bemerken.
Doe deze Mindtraining gedurende 30 dagen slechts 10 minuten per dag. Bij voorkeur voor het opstaan. De training prikkelt meerdere zintuigen en vormt nieuwe communicatiepaden in de hersenen. Deze programmeren jouw onbewuste brein voor het uitzenden van de ‘Geld-frequentie’ en het aantrekken van geld in jouw leven.