Skip to content Skip to footer

Contact Marleen de Jong

Welkom op de inschrijfpagina van Marleen de Jong!

Scroll naar onderen om je in te schrijven.

Cursus- en praktijklocatie:

Praktijk Energiek

Bonseweg 1

3223 BC Hellevoetsluis

Tweedaagse Cursus Lijfkrachtherstel BASISMODULE

Waarom deze cursus?

Ieder mens beschikt over het vermogen om zichzelf en een ander te helpen genezen! Zónder uitzondering! Met gerichte inzet van je eigen Lijfkracht. Deze Lijfkracht is aanwezig in iedere lichaamscel en je leert in deze cursus om jouw Lijfkracht te activeren en inzetten voor het herwinnen van de eigen gezondheid én die van een ander.

Leer jezelf en een ander helpen genezen en schrijf je nu in op een cursuslocatie in Nederland.

 Kosten BASISMODULE Lijfkrachtherstel:

De Lijfkracht-cursus bestaat uit twee dagen (weekend/tijden: 09.30-17.00), waarin theorie en praktijk samenkomen.
De kosten hiervoor bedragen €399,-.
De lunch voor beide dagen en het boekwerk zijn inbegrepen.

Meer info over de methode Lijfkrachtherstel? Kijk dan even HIER. 

Wie is Marleen?

Mijn naam is Marleen de Jong, ik ben Holistisch en Alternatief Therapeut bij ‘Praktijk Energiek’ in Hellevoetsluis. 

Ik ben geboren en getogen in Oostvoorne Al in mijn jeugd vond ik mijn passie in de verzorging. Het luisteren naar, en verzorgen van de ouderen met elk een uniek verleden en levensverhaal, vond ik geweldig. 

Ik leerde daar dat ieder mens uniek is en dat is wat ik nu ook dagelijks toepas in mijn praktijk. Na jaren in de zorg te hebben gewerkt verzorging vond ik in de een nieuwe uitdaging. De kraamzorg. Naast mijn werk als kraamverzorgende volgde ik diverse cursussen op energetisch en paranormaal gebied. 

Onder andere de cursus Lijfkrachtherstel Dat was een geweldige aanvulling in mijn werk als kraamverzorgende en in mijn eigen proces. Door deze cursus kreeg ik een heel andere kijk op de geneeskunde en de kracht van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Voor mij was er geen weg meer terug. 

Ik heb diverse cursussen en colleges gevolgd. Met ups en downs om telkens een stukje sterker eruit te komen. Dit proces is nooit voltooid. En omdat ik nooit uitgeleerd ben, zal ik mijzelf blijven ontwikkelen.

Het delen van mijn ervaringen en kennis is uiteindelijk waar het om draait. Daarom ben ik mijn eigen ‘Praktijk Energiek’ gestart. 

Waar ik Behandelingen en de cursus Lijfkracht-Herstel geef, dat is zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch Ik leer het lichaam weer zelf genezend te zijn. 

En laat men worden wie ze werkelijk zijn.