Skip to content Skip to footer

Contact Lisette

Welkom op de inschrijfpagina van Lisette Cramer!

Scroll naar onderen om je in te schrijven.

Cursus- en praktijklocatie:

Sportstudio HoliWomen

Einsteinstraat 9B, 1821 BZ

Alkmaar 

Tweedaagse Cursus Lijfkrachtherstel BASIS MODULE 

Waarom deze cursus?

Ieder mens beschikt over het vermogen om zichzelf en een ander te helpen genezen! Zónder uitzondering! Met gerichte inzet van je eigen Lijfkracht. Deze Lijfkracht is aanwezig in iedere lichaamscel en je leert in deze cursus om jouw Lijfkracht te activeren en inzetten voor het herwinnen van de eigen gezondheid én die van een ander.

Leer jezelf en een ander helpen genezen en schrijf je nu in op een cursuslocatie in Nederland.

 Kosten BASISMODULE Lijfkrachtherstel:

De Lijfkracht-cursus bestaat uit twee dagen, waarin theorie en praktijk samenkomen.
De kosten hiervoor bedragen €399,-.
De lunch voor beide dagen en het boekwerk zijn inbegrepen.

Meer info over de methode Lijfkrachtherstel? Kijk dan even HIER.

Wie is Lisette?

Mijn naam is Lisette Cramer, wonend te Alkmaar, nuchtere Noord Holland . Al jaren hou ik me bezig met het menselijk lichaam, mijn grote passie. Inmiddels alweer 12 jaar geleden ontdekte ik in Suriname mijn liefde voor massage, voor het leven en voor de natuur.

Natuur betekent voor mij jezelf kunnen helen. Na deze ontdekking ben ik in Nederland een opleiding gaan volgen voor sportmassage.

Vervolgens heb ik me verder verdiept in Cupping-massage, Energetisch lijfkracht en Acces Bars. Ook mag ik mezelf beweeg-coach noemen. Ik ben ervan overtuigd dat bewustmaking begint met een aanraking.

Mijn doel is dan ook om mensen bewuster te laten worden van het lichaam, om meer te voelen. Want het lichaam liegt niet.

Heb vertrouwen in jezelf en neem niet álles te serieus. Ook wil ik mijn passie door blijven ontwikkelen en mijn kennis delen met anderen.