Skip to content Skip to footer

Contact Diana Castelijns

Je staat op het punt je in te schrijven voor de cursus Lijfkrachtherstel bij Diana Castelijns in Etten Leur. Dé cursus die jouw leven kan veranderen. In slechts 2 dagen leer je stap voor stap jouw ‘lijfkracht’ te activeren, hoe je deze inzet voor jouw eigen gezondheid én die van een ander. 

Je kunt je via dit formulier tevens inschrijven voor de verdiepings-module Lijfkrachtherstel (uitsluitend beschikbaar voor cursisten die de basis-module Lijfkrachtherstel reeds hebben gevolgd).


  Inschrijven voor basis- of verdiepingsmodule Lijfkrachtherstel:

  Inschrijving basismodule Lijfkrachtherstel, datum van deelname:

  Inschrijving verdiepingsmodule Lijfkrachtherstel, datum van deelname:

  Eventuele toelichting:

  Wie is Diana Castelijns?

  BOOST YOUR INNER POWER

  Mijn naam is Diana Castelijns en al heel lang werkzaam in mijn eigen praktijk ANAID Bodytreatment in Etten-Leur
  Vele opleidingen en leuke werkzaamheden passeerde de revue.
  Maar sinds 2018 het roer totaal omgegooid. Waarom?

  Het begon met de advertentie 2- daagse Lijfkracht Herstel therapie van Jeffrey van den Dolder.
  Ik las simpele woorden als burn-out, nek/schouder klachten, migraine, traumatische ervaring, rugklachten, whiplash, enz. 
  Maar ze waren niet simpel. Ik had er wel degelijk mee te maken gehad de afgelopen jaren en sommige waren er nog steeds. Dit bericht voelde zo sterk dat ik geen moment getwijfeld heb. Aangemeld en gelijk na de basiscursus de Verdiepingsmodule gevolgd. Ik was verrast en eigenlijk ook verbaasd dat we de mogelijkheden van ons eigen lichaam nooit hebben gezien, laat staan toegepast. De pijn van mijn whiplash was weg en mijn schouders waren veel losser. Dit alles omdat ik mijn eigen Lijfkracht had ingezet. Bizar maar waar.

  Het was duidelijk.
  Alle huidige werkzaamheden werden gestopt en zo kwam er ruimte om deze materie eigen te maken. Het was mijn laatste puzzelstuk en ik wilde dit als mijn “werk”
  Kon hier niet meer omheen en ik ben intern alle opleidingen gaan volgen. De 2 daagse training was een feit. Later volgde de 3- daagse Verdiepingsmodule. 

  De praktijk groeide en wat een resultaten.
  Jarenlang hadden cliënten/ cursisten met klachten gelopen maar nooit is er naar de oorzaak gekeken. En de waarheid…deze is er altijd.
  Dat is de Psychosomatiek achter de klacht. Ik was echt geraakt van alle mogelijkheden. Bij de Lijfkracht Herstel therapie gaan we samen op zoek. Hebben we de oorzaak ontdekt, dan verdwijnt de klacht. Is het zo simpel…Ja het is zo simpel.

  En ik ben zo blij dat ik, naast ANAÏD Bodytreatment, zeer recent gestart ben met mijn nieuwe bedrijf de LIJFKRACHTACADEMY. Hier wordt  een complete opleiding van 3 maanden  aangeboden. Alles komt aan bod om deze volledige Lijfkracht Herstel Therapie in uw praktijk te kunnen aanbieden. Het is voor iedereen in te zetten. Denk hierbij aan klachten fysiek of mentaal, chronisch of acuut in de leeftijd van 0 tot 100 jaar.

  Ervaart u dus al geruime tijd een klacht waar u in de medische wereld niet verder mee komt of moet u er maar mee leren leven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan gaan we via een gratis telefonische intake uw vragen/klachten bespreken om een passende oplossing voor u te vinden. 

                   “Boost Your Inner Power”

  www.anaid.nl
  www.lijfkrachtacademy.nl