Skip to content Skip to footer

Contact Ann-Sophie & Shanna

Welkom op de inschrijfpagina van Ann-Sophie & Shanna!

Scroll naar onderen om je in te schrijven.

Cursuslocatie:

Praktijk Helder Weten
Avelgemstraat 258 

8550, Zwevegem (België)

Tweedaagse Cursus Lijfkrachtherstel BASIS MODULE 

Waarom deze cursus?

Ieder mens beschikt over het vermogen om zichzelf en een ander te helpen genezen! Zónder uitzondering! Met gerichte inzet van je eigen Lijfkracht. Deze Lijfkracht is aanwezig in iedere lichaamscel en je leert in deze cursus om jouw Lijfkracht te activeren en inzetten voor het herwinnen van de eigen gezondheid én die van een ander.

Leer jezelf en een ander helpen genezen en schrijf je nu in op een cursuslocatie in Nederland.

 Kosten BASISMODULE Lijfkrachtherstel:

De Lijfkracht-cursus bestaat uit twee dagen waarin theorie en praktijk samenkomen.

De kosten hiervoor bedragen €399,-.
De lunch voor beide dagen en het boekwerk zijn inbegrepen.

Meer info over de methode Lijfkrachtherstel? Kijk dan even HIER. 

Driedaagse Cursus Lijfkrachtherstel VERDIEPINGSMODULE

Waarom deze cursus?

In de basismodule Lijfkrachtherstel heb jij geleerd om jouw Lijfkracht te activeren en in te zetten voor het herwinnen van jouw eigen gezondheid én die van een ander. En hoogstwaarschijnlijk wil je meer.

In deze verdiepingsmodule leer jij hoe je een totaalbehandeling geeft en blijft geen klacht of lichaamsdeel onbesproken.

Leer jezelf en een ander helpen genezen en schrijf je nu in op een cursuslocatie in Nederland.

 Kosten VERDIEPINGSMODULE Lijfkrachtherstel:

Deze Lijfkracht-cursus bestaat uit drie dagen waarin theorie en praktijk samenkomen.
De kosten hiervoor bedragen €849,-.
De lunch voor alle dagen en het boekwerk zijn inbegrepen.

Meer info over de VERDIEPINGSMODULE Lijfkrachtherstel? Kijk dan even HIER. 

 Cursusdata VERDIEPINGSMODULE Lijfkrachtherstel: 

  • Datum volgt
 
 

schrijf je in via info@helderweten.be

 
 

Tweedaagse Cursus Systeemherstel

Systeemherstel is een zeer effectieve behandelmethode en wordt doeltreffend ingezet bij onder andere:

  • angst- en paniekstoornissen

  • trauma- en rouwverwerking

  • slaapstoornissen

  • hyperventileren

  • chronische pijnklachten

  • hoogtevrees

  • migraine

  • burn-out

  • nek- en rugklachten

Ben jij op zoek naar een praktische cursus om te leren werken met energie? En dan ook nog eens in begrijpelijke taal? Zoek niet verder, want je hebt hem gevonden!

Leer in slechts 2 dagen praktijk bewezen technieken om jezelf en een ander te helpen in de cursus ‘Lichaamstaal.’ Kosten cursus Systeemherstel:

De Systeemherstel-cursus bestaat uit twee dagen waarin theorie en praktijk samenkomen.


De kosten hiervoor bedragen €399,-.
De lunch voor beide dagen en het boekwerk zijn inbegrepen.

Meer info over de methode Systeemherstel? Kijk dan even HIER. 

Wie is Ann-Sophie?

Ik ben Ann-Sophie en ben geboren in 1986. Ik ben opgegroeid in Deerlijk bij mijn grootouders en ben de jongste van drie. Mijn klassieke opleiding is verpleegkundige. Ik ben getrouwd met Xavier en mama van Lily en Cyriel en in mei verwacht ik mijn derde kindje

Doordat ik heel veel fysieke pijnen heb doorgemaakt sinds mijn jeugd (van kaakpijn, rug-, schouder klachten tot een instabiel bekken) ben ik de klassieke geneeskunde wat in vraag gaan stellen. Ik werd steeds geholpen, maar er werd telkens enkel naar het ‘pijnpunt’ gekeken en niet verder dan dat.

Daarom heb ik een opleiding gevolgd waar alles op een holistische manier bekeken wordt. Dit wil zeggen dat het vanuit een standpunt wordt bekeken waarin lichaam en geest samen worden bekeken. Nu ben ik reeds afgestudeerd als holistisch gezondheidscoach. Daar heb ik ook geleerd om macrobiotisch te eten en te koken. Vorig jaar heeft ​Soul Body Fusion® mijn leven veranderd. Ik geniet er heel erg van om deze energetische techniek uit te voeren, het geeft me echt heel veel energie. Daarom wil ik er mijn levenswerk van maken om zoveel mogelijk mensen er kennis mee te laten maken! En ook om zichzelf de techniek aan te leren. 

Sinds mei ben ik succesconsulent en mag ik ervaren tot wat onze gedachten in staat zijn. Voor mij heeft dit echt nog veel veranderd! Nu weet ik dat alles mogelijk is. Ook ondervind ik de positieve gevolgen van de gedachten op fysieke klachten, mijn gezin, werk, ….

Lijfkrachtherstel en systeemherstel zijn voor mij echt de kers op de taart! Met deze 2 technieken kan je letterlijk alle blokkades van je lichaam gaan afschudden. Niet alleen fysieke blokkades, maar ook trauma’s, patronen, …. Ik heb me fysiek nog nooit zo schitterend gevoeld. En dit terwijl ik tijdens mijn vorige 2 zwangerschappen in de rolstoel moest zitten voor grote afstanden door een instabiel bekken.

Met deze technieken kan ik een totaal pakket aanbieden van bewustwording en de stappen naar heling.

Je krijgt hulp om een helder inzicht te krijgen in jezelf, in je patronen, in je omgeving….

Ik ben ook hoog-gevoelig en ben me nu volop aan het verdiepen in de wereld van energie. Waarom ben je zo gevoelig?  En wat zijn de oplossingen om je leven aangenamer te maken met hoog-gevoeligheid?

Daarom kan je bij mij ook terecht voor energetische bescherming. Ik wil je duidelijk maken dat JIJ de belangrijkste persoon bent in je leven. Je lichaam is 1 groot energetisch veld dat je van alles wilt vertellen! Leer luisteren naar de taal van je lichaam! Nu heb ik me zelf al voor een groot stuk geheeld, en daarin wil ik jullie ook heel graag begeleiden! 

Wie is Shanna?

Mijn naam is Shanna en ik ben heldervoelend. Ik ben een trotse mama van 2 jongens Jazzley (2013) en Liam (2015) samen met mijn partner Wouter. Ik hou van lezen, mijn kennis verruimen in alle opzichten, wandelen, uiteten met vrienden, theedrinken en vooral samen kletsen.

Ik ben verpleegkundige van opleiding en werk sinds 2004 in de zorg. Dit gaf me voldoening, maar nu voel ik dat ik nog meer kan betekenen voor anderen door middel van energetische therapie. Dit voelt zo goed en juist dat dit voelt als mijn levensmissie.

Door mijn passie in het zorgen voor, ben ik me beginnen verdiepen in het psychische aspect van de mens. Zo heb ik geleerd dat iedere klacht gelinkt is aan een emotie dat niet verwerkt is of zich vastzet op het systeem.

Door mezelf spiritueel te laten begeleiden door oa. Soul Body Fusion ben ik mezelf leren kennen en zag ik duidelijk wat ik wil bereiken en doen in mijn leven. Zo heb ik ontdekt dat alles energie is en dat ik hiermee verder wil en kwam ik in contact met Reiki, waar ik ben doorgegroeid tot Reiki Master.

Hierbij heb ik mogen ontdekken dat ik heldervoelend ben. Ik voel fysiek de pijn en blokkades bij anderen, waardoor ik nog dieper kan gaan om mensen te helpen. Heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Je kan bij mij ook terecht voor de adelaarsmeditatie, hierbij begeleid ik vanuit onvoorwaardelijke liefde anderen naar de vijfde dimensie wanneer deze eraan toe zijn.

Ondertussen ben ik Soul Body Fusion practitioner, waarmee ik zowel mezelf als anderen hierin begeleidt.

Samen met Ann-Sophie is de cursus lijfkracht –en systeemherstel op ons pad gekomen en ik voelde meteen dat ik hiermee verder wil. Nu ben ik bewust geworden dat er blokkades op mijn systeem zaten waar ik geen weet van had en die er zomaar afkomen door deze technieken.

Deze technieken willen Ann-Sophie en ikzelf dan ook graag uitdragen. Via al deze technieken wil ik anderen begeleiden bewuster te worden van de zelfhelende kracht die ze bezitten en in liefde met zichzelf om te gaan. Hierbij ook dat gedachten en woorden heel krachtig zijn en hierdoor ook de regie van hun leven bepalen.