Skip to content Skip to footer

Compleetzijn Mindtraining

Welkom bij het complete MINDTRAINING pakket!

Hier vind je alle mindtrainingen.

Slechts 5% van de dag handel jij bewust.

Dit schrikbarende feit heeft de wetenschap al keer op keer aangetoond. Dit betekent dus dat 95% van onze dagen worden afgedraaid op routines. En als je daar heel even over nadenkt, dan klopt dat ook.
Je bent koffie aan het zetten, maar met je gedachten alweer bezig met de afspraak in je agenda.
Je bent auto aan het rijden, maar in een hevig gesprek verwikkeld met degene naast je.
Je fietst ‘s morgen naar je werk, maar bent in gedachten al bezig met de vergadering bij de voetbalvereniging vanavond.. Dus het grootste deel van jouw dagen speelt zich onbewust af… .
En de manier waarop deze 95% zich vormt is bepaalt door jouw oude ervaringen en jeugd.
Je wilt vooruit, maar wordt voor 95% onbewust tegengewerkt door oude patronen in je hoofd. En je hebt het bewust niet eens in de gaten.
Jouw gedachten kiezen ‘de bekende weg’ en je resultaten (hoe beroerd ook) blijven zich herhalen.

De Mindtrainingen zijn speciaal ontwikkeld om nieuwe neuronenpaden in je onbewuste brein te programmeren. Hierdoor kan jij eindelijk elk aspect van je leven verbeteren. Gegarandeerd!

Deze nieuwe neuronenpaden vormen namelijk nieuwe overtuigingen in je onbewuste brein en deze bepalen 95% van jouw dagen.
Ga nu ook voor de beste versie van jezelf.

 

Rijk, vrij en blij

Een heel krachtige Mindtraining. Wij zijn allen vrij, rijk en blij. Ook al zeggen je zintuigen jou momenteel heel iets anders.. Het is van het grootste belang om jouw onbewuste brein opnieuw te programmeren voor jouw hoogste goed, je zal zien dat je werkelijkheid dan binnen de kortste keren verschuift. Je zal met al je zintuigen bewust gaan ervaren  dat je rijk, vrij en blij bent.

Deze Mindtraining kan je niet vaak genoeg doen. Programmeer je onderbewustzijn, waardoor je gewenste situatie in jouw bewustzijn tot uiting zal worden gebracht.

Doelbewust

Bij gebrek aan doelen, zitten mensen vast in een routinematige sleur. Men lijkt het besef te hebben verloren dat er zoveel meer in het leven is dan ‘tevreden zijn met wat je hebt’ of ‘balen van wat je momenteel wel/niet hebt.’ Er wordt schijnbaar totaal geen gebruik meer gemaakt van al onze hogere capaciteiten: de wil, het verbeeldingsvermogen, perceptie, redenatie, creativiteit, geheugen..  Dit alles verandert nadat je jezelf een doel hebt gegeven. Met een doel zet je de hele kosmos in beweging om dit naar jou toe te trekken. Zorg dus dat je deze Mindtraining regelmatig doet om ‘als vanzelf’ geweldige doelen te stellen. Zet ‘m op. Jouw mooiste leven ligt voor je.

 Gezond lijf

Het menselijk lichaam is een instrument van de mind.

Het zal alles doen wat de mind het vertelt te doen, of die gedachten nou met opzet gekozen zijn of volledig automatisch. Dus, negatief denken of ongezonde keuzes maken schaden ons lijf en kan er uiteindelijk voor zorgen dat we ziek worden.  Maar, omdat de mind de meester is, en “ziek” denken ervoor zal zorgen dat je lijf afbreekt, zal “gezond” denken ervoor zorgen dat je lijf weer sterk wordt. Klinkt logisch, niet? Zeker wanneer je weet dat jouw lijf zichzelf continu opnieuw opbouwt. Het lijf waar jij vandaag in leeft zal niet dezelfde zijn als een jaar verder. Jij kunt zieke cellen verwerpen en nieuwe gezonde cellen creëren. Helaas, denken mensen dezelfde soort gedachten dag in dag uit, jaar na jaar. En dus verwerpen ze de zieke cellen, alleen om er nog meer van te creëren. Stop deze cirkel vandaag nog!

 

Overvloed

Het geheim van leven in overvloed.
Vergis je niet …Het Universum wil dat wij leven in overvloed. En het ondersteunt ons altijd om dit realiteit te maken. Maar, we moeten wel ons deel doen. Wij moeten in harmonie leven in onszelf en met de Universele Wetten om het leven van overvloed te creëren dat we zo graag willen. Wanneer jij dit leven nu nog niet leeft geeft dat niet. Jij kunt namelijk vandaag nog opnieuw beginnen.

Onderweg

Op het moment dat jij een doel stelt ben je onderweg. We kennen allemaal dat gevoel van twijfel tijdens het manifesteren van onze verlangens. Het is juist dan extra belangrijk om op koers te blijven. Als jij van koers geraakt bent in jouw leven, hoef je daar natuurlijk niet te blijven. Het is wat anders als jij de verkeerde baan van de snelweg opgereden bent. Dan wacht je gewoon tot de volgende afslag voorbij komt en draai je om. 

Deze mindtraining helpt jou op het juiste pad te blijven en vol vertrouwen jouw doel te bereiken

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de fundering onder een fijn en gelukkig leven.
Een gezonde dosis zelfvertrouwen sleept je door het leven heen. Hoe groter je vertrouwen in je eigen capaciteiten, in de persoon die jij bent, des te leuker en makkelijker je leven wordt.
Mensen met zelfvertrouwen zijn gelukkiger, succesvoller, beleven meer plezier en ervaren minder stress.
Het loont dus om je zelfvertrouwen te ontwikkelen.
Deze mindtraining is speciaal ontwikkelt om je daar flink mee op weg te helpen.

Specifiek persoon

Trek die specifieke persoon aan in jouw leven! Doe dit met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht.

Degene waar jij van houdt is de meest belangrijke persoon voor jou, en er is geen reden om de hoop op te geven. Met de Wet van Aantrekkingskracht creëer jij elk aspect van jouw realiteit … inclusief het aantrekken van een specifiek persoon, het helen van een relatie wanneer dat onmogelijk lijkt en het terugkeren van een ex-geliefde in jouw leven.

Hoe definiëren we Ultieme Vrijheid?
Ervaar Ultieme Vrijheid met deze gloednieuwe mindtraining van CompleetZijn!
Zoveel mensen proberen de rust en het geluk te vinden en die connectie met het Universum te bereiken, terwijl hun gedachten als een losgeslagen kudde dieren hun hoofd op hol brengt waardoor ze erg veel moeite ondervinden om hun mind stil te krijgen en tot rust te brengen.

Deze mindtraining helpt jou onmiddellijk om alle stress, negatieve gedachten, angsten, pijn en frustratie te verwijderen.

En dan realiseer jij je hoe het voelt om écht in contact te zijn met dit Universum en alle goddelijke energieën en er zelfs mee te kunnen praten.

Namasté