Skip to content Skip to footer

Compleetzijn Mindtraining

Slechts 5% van de dag handel jij bewust.

Dit schrikbarende feit heeft de wetenschap al keer op keer aangetoond. Dit betekent dus dat 95% van onze dagen worden afgedraaid op routines. En als je daar heel even over nadenkt, dan klopt dat ook.
Je bent koffie aan het zetten, maar met je gedachten alweer bezig met de afspraak in je agenda.
Je bent auto aan het rijden, maar in een hevig gesprek verwikkeld met degene naast je.
Je fietst ‘s morgen naar je werk, maar bent in gedachten al bezig met de vergadering bij de voetbalvereniging vanavond.. Dus het grootste deel van jouw dagen speelt zich onbewust af… .
En de manier waarop deze 95% zich vormt is bepaalt door jouw oude ervaringen en jeugd.
Je wilt vooruit, maar wordt voor 95% onbewust tegengewerkt door oude patronen in je hoofd. En je hebt het bewust niet eens in de gaten.
Jouw gedachten kiezen ‘de bekende weg’ en je resultaten (hoe beroerd ook) blijven zich herhalen.

De Mindtrainingen zijn speciaal ontwikkeld om nieuwe neuronenpaden in je onbewuste brein te programmeren. Hierdoor kan jij eindelijk elk aspect van je leven verbeteren. Gegarandeerd!
Deze nieuwe neuronenpaden vormen namelijk nieuwe overtuigingen in je onbewuste brein en deze bepalen 95% van jouw dagen.
Ga nu ook voor de beste versie van jezelf.

Het is GE-WEL-DIG

Rijk, Vrij en Blij

Een heel krachtige Mindtraining.

Wij zijn allen vrij, rijk en blij. Ook al zeggen je zintuigen jou momenteel heel iets anders..

Het is van het grootste belang om jouw onbewuste brein opnieuw te programmeren voor jouw hoogste goed, je zal zien dat je werkelijkheid dan binnen de kortste keren verschuift. Je zal met al je zintuigen bewust gaan ervaren  dat je rijk, vrij en blij bent.

Deze Mindtraining kan je niet vaak genoeg doen. Programmeer je onderbewustzijn, waardoor je gewenste situatie in jouw bewustzijn tot uiting zal worden gebracht.

 

De perfecte dag

Wist je dat de invulling van al jouw dagen voor 95 % bestaan uit voorgeprogrammeerde routines? Al jouw ervaringen worden onbewust door jouw brein aangetrokken. Iedereen is namelijk geprogrammeerd op een bepaalde manier. Daarom lopen er zoveel mensen vast en weten ze niet hoe ze hierin iets kunnen veranderen. Hiervoor hebben wij een complete Mind-training ontwikkeld. Deze nauwkeurige mix van geluiden, beelden, affirmaties, stimuleren verschillende gebieden van jouw onbewuste brein, waardoor je jezelf opnieuw programmeert voor het aantrekken van datgene dat jij graag in je leven wilt ervaren.

Ik centraal

Plaats jezelf centraal in jouw eigen leven.
Veel moeilijkheden waar wij in ons dagelijks leven mee worden geconfronteerd, komen voort uit een overtuiging dat het belang van anderen zwaarder zou wegen dan ons eigen. Op deze manier plegen wij (mentale) roofbouw op onszelf.
Om ons eigen welzijn en ons gevoel van eigenwaarde te verbeteren, is het dus van groot belang dat wij onze plek innemen in ons eigen leven.

Daarvoor is deze Mind-training ontwikkeld.

Geld

Wist je dat verreweg de meeste mensen graag meer geld zouden aantrekken in hun leven? En dat dit voor verreweg de meeste mensen het moeilijkst is om te manifesteren? Dit heeft namelijk alles te maken met hoe wij geprogrammeerd zijn op het thema: Geld. Bij veel mensen roept het woord alleen al, een soort weerstand op. En dat komt omdat men onbewust zo geprogrammeerd is. Men denkt meestal in ‘tekorten’ en denkt dat harder werken ook meer geld zal vergaren.. Dit is echter niet het geval; Het heeft alles te maken met de frequentie die jij onbewust uitzendt!

Doel bewust

Bij gebrek aan doelen, zitten mensen vast in een routinematige sleur. Men lijkt het besef te hebben verloren dat er zoveel meer in het leven is dan ‘tevreden zijn met wat je hebt’ of ‘balen van wat je momenteel wel/niet hebt’

Er wordt schijnbaar totaal geen gebruik meer gemaakt van al onze hogere capaciteiten: de wil, het verbeeldingsvermogen, perceptie, redenatie, creativiteit, geheugen.. 

Dit alles verandert nadat je jezel een doel hebt gegeven. Met een doel zet je de hele cosmos in beweging om dit naar jou toe te trekken. Zorg dus dat je deze Mindtraining regelmatig doet om ‘als vanzelf’ geweldige doelen te stellen. Zet ‘m op. Jouw mooiste leven ligt voor je.

‘Eigen Waarde’ Mindtraining by Mandy

De Mindtraining is een ‘high-tech’ zelfhypnose, gebaseerd op de nieuwste inzichten vanuit de neuro-wetenschap. De combinatie van frequenties, geluiden, beelden en affirmaties zorgen voor de vorming van nieuwe neuronenpaden in jouw brein. Deze veranderen jouw perceptie en brengen je lijf in een hogere staat van vibratie. Op deze manier programmeer jij jezelf voor het ervaren van meer rust, meer plezier, meer geluk en een rijker leven op elk niveau. En dat gewoon vanuit je eigen omgeving, wanneer jij dat wilt. Het is geweldig!

'Gezond Lijf' Mindtraining by Mandy

Ook een gezond lijf begint in je onbewuste.

Hoe zie jij jezelf? Jouw lichaam kan alleen uiting geven aan de overtuiging die jij over je eigen hebt geïnstalleerd in je onbewuste brein. Heb je kwaaltjes, pijn, ongemak en/o altijd wat op jezelf aan te merken? Pak dit dan nu bij de wortel aan en programmeer jezelf voor het ervaren van jouw gezonde lijf.

Overvloed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onderweg

Op het moment dat jij een doel stelt ben je onderweg. We kennen allemaal dat gevoel van twijfel tijdens het manifesteren van onze verlangens. Het is juist dan extra belangrijk om op koers te blijven. Deze mindtraining helpt jou op het juiste pad te blijven en vol vertrouwen jouw doel te bereiken.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de fundering onder een fijn en gelukkig leven.
Een gezonde dosis zelfvertrouwen sleept je door het leven heen. Hoe groter je vertrouwen in je eigen capaciteiten, in de persoon die jij bent, des te leuker en makkelijker je leven wordt.
Mensen met zelfvertrouwen zijn gelukkiger, succesvoller, beleven meer plezier en ervaren minder stress.
Het loont dus om je zelfvertrouwen te ontwikkelen.
Deze mindtraining is speciaal ontwikkelt om je daar flink mee op weg te helpen.

Yes, you can!

Focus

Alles in het leven draait om focus. Om iets voor elkaar te krijgen is focus absoluut noodzakelijk.

Door deze Mindtraining leert jouw brein zich automatisch te focussen op
wat je écht wilt.
Hierdoor zal je een enorme rust, verbeterede concentratie en gevoel van vertrouwen ontwikkelen.
Daarbij zorgt deze Mindtraining dat jij met groot gemak datgeen in jouw leven kan manifesteren, wat jij écht graag wilt.

SPECIFIEK persoon

Met muziek van Ed Sheeran (Cover van PERFECT)
Jij kunt een SPECIFIEK persoon aantrekken met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht.
Degene waar jij van houdt is de meest belangrijke persoon voor jou, en er is geen reden om de hoop op te geven. Met de Wet van Aantrekkingskracht creer jij elk aspect van jouw realiteit…. Inclusief het aantrekken van een specifiek persoon, het helen van een relatie wanneer dat onmogelijk lijkt en het terugkeren van een ex-geliefde in jouw leven.
Het maakt niet uit hoe jouw situatie er uitziet. Het kan beter worden.
Om die SPECIFIEKE persoon te manifesteren werkt de Wet van Aantrekkingskracht in de liefde door te focussen op jou. Het gaat niet om de andere persoon. Het gaat om jou.

Deze mindtraining is speciaal ontwikkeld om jou te programmeren van jezelf te houden en daarmee de IDEALE liefde voor jou naar je toe te halen.”