Skip to content Skip to footer

Carla Bouwels

Wie is Carla?

Ik kwam op internet Mandy en Jeffrey tegen en het voelde gewoon super goed. Er is zoveel keus, maar dit was het.

De mindtrainingen zijn super en qua tijd goed te combineren. Duidelijk en begrijpelijk en van hoge kwaliteit. Ze weten waar ze het over hebben. Een voorbeeld voor ons allemaal.

Met mijn 62 jaar heb ik veel levenservaring (verwend zijn, geen grenzen kennen omdat ik deed wat ik wou doen, negatief zelfbeeld, geen eigenliefde of eigenwaarde, schaamte (na misbruik),ontslag als voorbeeld voor collega’s en na nog veel meer ups en downs is het echt tijd om aan jezelf te gaan werken. Om gelukkig en tevreden te zijn is het zelfs een must. Om in de nieuwe tijd die gaat komen, mee te kunnen draaien.

Ik koos voor de trainingen van Mandy en Jeffrey en wat deze mij hebben gebracht: mezelf goed leren kennen, negatief omzetten in positief, mezelf observeren en corrigeren, aantrekken van dat wat ik nodig heb en wil creëren. Resultaat is dat alles beter gaat, je komt in een flow van kracht, moed, zelfvertrouwen, prestatie en vooral “Liefde”. Deze stap zou iedereen eigenlijk dienen te zetten om de komende tijd met vertrouwen tegemoet te gaan.

Voor iedereen die gaat volgen: heel veel succes! Het beste geschenk wat je jezelf (of anderen) kunt geven. Tot ziens!

Hartegroet Carla.Je kan bij Carla jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER