Skip to content Skip to footer

Boek

Hey, hallo, wat superleuk om je hier weer tegen te komen!

Dat betekent dat je ons mooie boek Het Geheime Eiland van Wonderen in je handen hebt en nu zin hebt om te tekenen! Nietwaar?

We hebben vier geweldige tekenlessen van Henriët van Roosmalen van Colourmind voor je geselecteerd. Kijk maar eens hieronder!

Deze lessen horen bij de Hogere Vermogens die je ook in het boek tegenkomt. Weet jij ze allemaal nog?

Bij welk Hoger Vermogen de tekenles hoort, staat erboven vermeld (jep, wij houden van helpen!)

Veel tekenplezier!

 

Wat zijn ze leuk om te doen he? Maar, dit zijn ze nog lang niet allemaal. Henriët heet er nog veel meer voor jou gemaakt.

Wanneer je alle tekenlessen wilt volgen die bij Het Geheime Eiland van Wonderen horen, kan je op de afbeelding klikken om het volledige PdF aan te schaffen, dagenlang tekenplezier!

 

 

Ieder kind is Uniek. Met Unieke kwaliteiten die ieder kind Uniek maken.

Onze verantwoordelijkheid als ouder, opvoeder, begeleider, is om deze Unieke kwaliteiten te omarmen en er geen belemmeringen aan op te leggen.

Een favoriet motto van ons is:

Leer kinderen ‘HOE’ te denken, in plaats van ‘WAT’ te denken..

Met andere woorden; Vertel ze niet wat ze niet mogen, niet kunnen en wat ze moeten, maar vertel ze wat er allemaal mogelijk is, wat ze allemaal kunnen leren en vraag ze WAT ZIJ willen..

Na de laatste twintig jaren als professional werkzaam te zijn geweest in het (speciaal) onderwijs, de jeugdpsychiatrie, de jeugdzorg en verslavingszorg én ons eigen behandel- en opleidingscentrum in de Holistische geneeskunde, kunnen wij veilig de conclusie stellen dat het systeem faalt. Als ouders van twee fantastische kinderen die wij elke dag zien opbloeien buiten de kaders van het schoolsysteem , onderstrepen wij deze conclusie.

Daarom hebben we een speciaal mindset-programma voor kinderen ontwikkeld, ‘Ontdek de SUPERHELD in jou!’

Onze kinderen hebben bij dit programma een geleide meditatie opgenomen om andere kinderen te helpen.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Groetjes! Jeffrey van den Dolder