Skip to content Skip to footer

In de val ….

Ik kan me de dag nog heel goed herinneren, ik had mijn zoontje afgezet op school en racete naar mijn werk om daar net op tijd aan te komen. Ik zat daar achter mijn bureau voor mijn computerscherm en ik verstijfde helemaal, ik sloot mijn ogen en voelde de zonnestralen en de fijne energie die van buitenaf op mij straalde terwijl er complete duisternis en chaos binnenin mij plaatsvond.

Ik wist dat ik vastzat, in de val.. Ik kon letterlijk niet meer voor of achteruit. Ik voelde dat er iets aan zat te komen wat ik onmogelijk stoppen kon. De lettertjes op het scherm dansten voor mijn ogen en ik voelde een vreemde tinteling aan de rechterkant van mijn gezicht. De klok tikte door en per seconde zag ik mijn blik vervagen. Ik zag vlekken en voelde dat mijn mondhoek ging hangen. Ik probeerde nog te praten met mijn collega’s, maar mijn hoofd gooide alle letters en woorden door elkaar. Het ging niet meer. Rock bottom…..

Jeffrey haalde me op en ik heb die dag op de bank doorgebracht met het idee dat dit het was, einde verhaal. Het had alle schijn van een verlamming of een herseninfarct, ik was 31…. moeder van een prachtig ventje…. Na een aanzienlijke tijd begon ik te ontspannen en wist ik dat dit een gigantische wake up-call was geweest. Ik kon zo niet verder. Moeder natuur stak duidelijk een stokje voor mijn zelfdestructieve gedrag.

Inmiddels is dit heel wat jaren geleden en ik weet nu dat ik op dat moment mijn koers drastisch veranderde door voor mijzelf te kiezen. Dit resulteerde voor mij in een eigen praktijk in bewustwording van wat ons lijf allemaal kan, maar daar stopte ik niet. De laatste jaren weet ik dat ons brein alles bestuurt, alles. En ik weet nu ook HOE het dat doet en hoe je dat ZELF kunt sturen.

Ik volgde heel veel webinars, cursussen en trainingen. In één van die webinars werd de vraag gesteld “Wat wil je echt? “ Die vraag echoed nog steeds in mijn hoofd. “De meeste mensen deinen mee op de golven van het leven, hopend dat ze veilig tot de dood geraken…” “Wanneer je jezelf in een diepe put hebt gestopt, houd dan op met graven!” De drie meest krachtige statements die ik ooit heb gehoord en ik accepteerde ze onmiddellijk. En ik zou zweren dat ik letterlijk een klap in mijn gezicht kreeg door het scherm heen, het raakte me…

Er kwam een enorme hoeveelheid briljante informatie naar me toe en ik voelde dat de hele vibratie van mijn lijf compleet veranderde, ik begreep toen nog niet echt wat er precies gebeurde.

Er werd gesproken over de Stick Person en AAN-DOENING en heel even dacht ik “Wat als ik de oorzaak ben van die Burn-Out!” Ik DEED het mezelf letterlijk AAN.

Alles wat er werd gezegd sloot naadloos aan bij waar ik me toen in bevond. Ik was klaar met het geworstel, ongelukkig met mijn baan, ik werd onderbetaald en ondergewaardeerd. Ik had geen doelen in mijn leven. Ik was fysiek en mentaal uitgeput doordat ik elke dag rondrende om de dingen te doen die ik wilde en toch zag ik geen resultaten of vooruitgang. BAM! Dat was het, ik was zo hard bezig om dezelfde resultaten te produceren keer op keer op keer.

Wat als ik zou leren hoe ik mijn denken moest veranderen? Wat als het klopt wat er gezegd werd en ik mijn volle potentieel kan ontdekken en mijn kracht kan gebruiken? Ik wist dat ik verliefd ben op het helpen van mensen, maar ik dacht dat ik niet verder reiken kon dan ik al deed. Wat als ik deze materie echt zou gaan bestuderen? Wat heb ik te verliezen? Mijn manier werkte niet…

Jij kunt zijn, doen en hebben wat het ook maar is dat je wilt! Wanneer je doet wat wij je vertellen kun je alles hebben wat je wilt. Mijn intuïtie is zo ongelooflijk sterk en ik heb toegepast wat wij hebben geleerd en het resultaat is CompleetZijn SuccesCoaching geworden. Dit is geen dertien-in-een-dozijn traject, dit is bijzonder!

In minder dan een jaar tijd heb ik een telescoop nodig om terug te kijken op hoe mijn leven was, ik kan het bijna niet zien, ik heb mijn leven volledig getransformeerd. Mijn brandende verlangen trok aan me, en ontevredenheid en frustratie duwde me, ik hou van mijn leven en ik ben verliefd op de persoon die ik geworden ben. Ik begrijp nu dat ik de BRON ben en er een oceaan van overvloed is. Gebrek aan en beperkingen zijn er alleen als we niet op de waarheid focussen en dingen op een bepaalde manier doen.

Ik ben zo ongelooflijk blij en intens dankbaar dat ik mijzelf een kans heb gegeven. Van waar ik stond heb ik alles wat ik had meegenomen en ben achter mijn droom aangegaan, bang, maar jouw angsten aankijken wordt zoveel makkelijker wanneer je de juiste begeleiding van jouw mentoren hebt en de ondersteuning van een geweldige groep mensen die hetzelfde denken als jou.

Ik leef nu in een bloeiende omgeving. Dag na dag, elke dag, wordt ik beter en beter. Ik heb een winnende houding ontwikkelt, ik kijk nu heel anders naar uitdagingen omdat ik ze zie als kansen om te groeien.

Wij zijn er klaar voor anderen te helpen om hun volle potentieel te realiseren en de deuren open te zetten naar blijdschap en vrijheid, ik ben gezegend voor alle overvloed en goedheid die dagelijks naar me toe komt.

Laat niemand of niets jou stoppen om jouw droom te volgen. Dromen willen alleen maar dat je erachteraan gaat! Onthoud dat dat wat jij zoekt ook op zoek is naar jou.

En een laatste stukje advies. Wacht niet tot er iets gebeurt (zoals mijn burn-out), jij leeft je leven maar één keer. Niemand weet hoeveel tijd we krijgen, dus leef elke dag alsof het je laatste is, op volle kracht genietend van elke minuut!

Mandy van den Dolder

SuccesCoach bij CompleetZijn

Stuur je me een email als je wilt weten wat we voor je kunnen doen?

succescoaching@compleetzijn.nl