Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tips en Trucs om Meer Overvloed Aan te Trekken

door Mandy van den Dolder

Hier is iets wat ik absoluut zeker weet…

Het universum wil dat we een overvloedig leven hebben.

Echter, dat kan het niet alleen doen. We moeten meedoen en meespelen om het vrolijke en overvloedige leven dat we zo graag willen mede te creëren.

Als je niet zeker weet hoe je dat moet doen, lees dan verder want vandaag laat ik je zien hoe je met een schone lei kunt beginnen.

Laten we bij het begin beginnen….

Waar komt overvloed vandaan?

We leven in een universum van overvloed. Overvloed is overal – het is op alle plekken op elk moment.

Echter, je creëert of leeft een overvloedig leven niet door het te nemen of te forceren. In plaats daarvan “laat” je het gebeuren; je laat het door je heen komen van binnenuit. En dat doe je door te focussen op het overvloedige leven dat je wilt – en dat doe je vaak.

Wanneer jij aan jouw verlangens denkt elke ochtend, elke avond en zo vaak als je kunt gedurende de dag, begin je je van binnen heel goed te voelen, en het universum begint jou dan richting de overvloed die jij je inbeeldt te bewegen.

Want weet je, jouw mind is beweging, en jouw lichaam is de fysieke manifestatie van die beweging. En jouw denken concentreren is net als een rivier die draait en draait en meandert door het landschap en plotseling in een rechte lijn wordt gebracht, als een kalm kanaal.

Bewust versus onbewust

Maar dit is het hem nou…..

Een beeld van overvloed vasthouden in jouw bewuste brein heeft geen enkel effect op jouw leven. Maar, wanneer jij dat beeld overdraagt aan jouw onbewuste brein, zal jouw hele wereld veranderen.

En dat komt omdat het beeld in jouw onbewuste brein jouw vibratie verandert, en die vibratie uit zichzelf door jouw lichaam in actie.

Maar…als dit beeld verandert, verandert jouw vibratie. En elke vibratie zorgt voor een aantrekkingskracht, en elke actie zorgt voor een gelijke en tegenovergestelde reactie.

Dus, je kunt nu zien hoe essentieel het is dat je een beeld vasthoudt van iets wat je wilt (in dit geval, het beeld van overvloed) zo lang en zo vaak mogelijk. Het is hoe jij een “overvloedige” vibratie creëert dat alles van een gelijke natuur in jouw richting laat bewegen.

De kracht van herhaling

Alles is energie, ook jouw gedachten en emoties. Elke boodschap die jij met gevoel denkt en zegt draagt een specifieke vibrationele energie die jij het universum in stuurt.

Maar, de krachtigste manifestatie tools zijn de gedachten die jij keer op keer op keer herhaalt. Dit zijn namelijk de gedachten waar jij emotioneel bij betrokken bent en in jouw onbewuste brein opgeslagen liggen. Dit zijn de gedachten die jouw resultaten creëren.

Dus, hoe regelmatiger jij focust op overvloed, hoe sneller jij een overvloedige vibratie creëert die in harmonie werkt met het universum om jou meer rijkdom in het leven te brengen.

Co-creëren van meer overvloed

Hier volgen vijf stappen die je kunt inzetten om meer overvloed in jouw leven aan te trekken.

1: Bereid jezelf voor

Jij bent God’s hoogste vorm van creatie. Jij bent in staat om alles te zijn, te doen en te hebben. Echter, zal je niet aantrekken wat je echt wilt tenzij en pas wanneer je gelooft dat je dat verdient. Jij moet een voorbereide plek zijn voor wat God en het universum voor jou in de planning hebben.

Om er klaar voor te zijn meer overvloed te ontvangen mag je tien geweldige dingen over jezelf opschrijven, inclusief de spannende dingen die je hebt behaald. Bekijk deze lijst een aantal keren. Voel je GOED over jezelf. Dit zal jou helpen om je te verbinden met hoe fenomenaal je bent en het laat jou weten dat jij het beste wat het leven te bieden heeft verdient.

2: Kies iets wat jou waardig is.

Zet wat tijd opzij om te fantaseren over het leven dat je wilt. Maak een lijst met alles wat je heel erg graag zou willen zijn, doen of hebben – ook al voel je dat het nu buiten jouw bereik ligt.

Wanneer je klaar bent met de lijst, lees het dan nog eens en geef ze een cijfer op een schaal van 1 tot 10 van hoe erg je ze wilt. En kies dan degene die je het meest van alles wilt.

3: Ga “daarheen” in jouw gedachten

Elke gedachte die je hebt zit op een frequentie.

De resultaten die je momenteel krijgt zijn een manifestatie van jouw oude en huidige gedachten. Maar, het vrolijke, overvloedige leven wat jij wilt (stap 2) zit op een hogere frequentie.

Om te krijgen wat je wilt, zal je jouw gedachten moeten verhogen naar die hogere frequentie om in resonantie te komen. Dat doe je door de beslissing te nemen er heen te gaan. Je hoeft echter niet te weten hoe je krijgt wat je wilt.

Het meest kritieke punt in dit proces is de beslissing te nemen het te doen. Dat is wat jouw brein omschakelt naar een hogere frequentie.

4: Maak het eigen

Raak emotioneel betrokken bij het idee dat je hebt wat je wilt (maak het van jou). Schrijf het op in detail, visualiseer het, creëer een script om jouw leven te beschrijven wanneer je het hebt. Voel je goed alsof je jouw wens al hebt gekregen.

5: Geloof dat het gaat gebeuren

Wanneer jij een toegewijde beslissing neemt, begrijp dan dat jouw doel behalen gaat gebeuren. Begrip is het tegenovergestelde van twijfel en zorgen.

Geloven is weten dat, in jouw verbeelding, jij al daar bent waar je heen wilt. Leef vanuit die plek; maak er jouw huis van want op het moment dat jouw geloof matcht met wat voor staat (elk idee of frequentie) dan ook, zal het daarmee versmelten. Deze samenkomst zal resulteren in activatie en projectie van plots, plannen, omstandigheden, condities en synchroniciteiten die jouw idee tot uiting zullen brengen.

De laatste stap

Natuurlijk kun je geen overvloed aantrekken door er alleen vaak aan te denken. Je moet wel iets met die gedachten doen.

Met andere woorden, de Wet van Aantrekkingskracht is van invloed op jouw fysieke acties maar ook op jouw mentale en emotionele staat.

Elke actie die je onderneemt (die door jouw vibratie wordt bepaald zoals je nog wel weet) zend een energetische frequentie uit in de wereld en dit is gelinkt aan de dingen die je wel of niet manifesteert in je leven.

Wanneer je actie onderneemt die gelinkt is aan gedachten en gevoelens van overvloed zend je een positieve, groeiende energie uit dat als een magneet werkt voor dat wat je wilt.

Het universum staat klaar om jou te zegenen

Het zal niet van de een op de andere dag gebeuren en het zal niet altijd makkelijk zijn, maar ik beloof je dit….

De reis naar een meer overvloedig leven is de ups en de downs meer dan waard, elk succes en elke blunder, en elke openbaring en onderdrukking.

Je beweegt van een leven die gefocust is op jouw fysieke realiteit naar een leven die gefocust is op spirit, een groter en beter zelfbeeld, en een gevoel van eenheid met alles wat je wilt.

De wonderlijke reis van de mind en het hart zal elk aspect in jouw leven veranderen. Je hoeft alleen maar te beslissen of je klaar bent om deze zegeningen te ontvangen.

Naar meer en beter.

Mandy van den Dolder