Skip to content Skip to footer

JIJ BENT SERIEUS OP ZOEK NAAR EEN MANIER

OM DE KWALITEIT VAN JOUW LEVEN TE VERBETEREN, TOCH?

Waarom voelt het dan alsof je een gevecht tussen twee delen van jou levert?

Het eerste deel spoort je aan om buiten je comfort zone te gaan. Het zegt, “Kom op, we gaan dit doen!”

Het tweede deel trekt jou terug omdat het liever heeft dat je blijft doen wat je altijd hebt gedaan. Het vertelt jou “Dat kun je niet doen. Je hebt dit nog nooit gedaan!”

Deze innerlijke strijd overvalt de meesten van ons op verschillende momenten in ons leven.

Maar er is een kleine groep mensen die weten hoe je deze strijd kunt winnen. En, keer op keer, stappen deze mensen uit hun comfort zone om echte en blijvende verandering te creëren.

HOE DOEN ZIJ DAT?

Wat heeft, weet of doet deze groep mensen wat de rest van ons niet begrijpt?

Over het algemeen hebben zij niet meer geluk, zijn zij niet beter of werken zij niet harder dan de massa.

Zij delen echter twee hele belangrijke dingen die succesvolle mensen ook doen…..

1. Zij zijn toegewijd om hun leven naar hoger en hogere niveaus te brengen.

2. Zij kennen op zijn minst 1 persoon die ‘inside’ zit – iemand die al grote veranderingen in zijn/haar leven heeft gemaakt en hele grote doelen heeft behaald.

LEG DE LAT HOGER VOOR JOUW DENKEN – EN DAGELIJKS LEVEN

Soms is het idee van krijgen wat je wilt enger dan het ook echt hebben.

Dus buig jij voor innerlijke twijfel en mensen die zeggen dat dat wat jij wilt onmogelijk is.

Jij loopt rond met het idee dat je ‘iemand wilt zijn’, maar jij gaat niet achter jouw doelen aan, zij liggen net buiten bereik van wie jij denkt dat jij bent.

Soms is het zo groot en eng dat je niet eens onder woorden kunt brengen wat je wilt.

En dus sta jij stil.

En dit gebeurt keer op keer. Maar waarom?

In één woord, omgeving.

De meesten van ons denken, praten en gedragen zich als de mensen waar we mee omringd zijn.

Het is geen geheim dat we het gemiddelde zijn van de vijf mensen waar we het meest mee omgaan. Daarom zorgen succesvolle mensen ervoor dat ze omgang hebben met andere succesvolle mensen, zeker diegene die meer succes hebben dan zijzelf.

En als jij niet bewust kiest om hetzelfde te doen, is de kans ongeveer 97 op 3 dat noch jij noch jouw kinderen in een omgeving gaan wonen dat de beste mogelijkheden biedt voor groei, succes en genieten van het leven.

DURF MEER TE WILLEN

Stel Je Voor…….

dat je toegang hebt tot onze innerlijke cirkel waar je kunt zien en lezen hoe wij uitdagingen benaderen en aangaan, waar we aan werken en wat wij bestuderen om onze doelen te behalen.

Stel Je Voor…….

dat je de zeldzame mogelijkheid hebt om met ons te communiceren in een relaxte setting, waar jij jouw vragen kunt stellen over dingen waar jij niet verder mee komt, hoe wij bepaalde dingen aanpakken of waar je ook maar over nadenkt.

Stel Je Voor…….

dat je onze unieke en waardevolle kijk op de dingen ontvangt en advies krijgt voor de dingen waar je momenteel aan werkt.

Stel Je Voor…….

dat je jouw grootste en spannendste ideeën aan ons voorlegt, en dat we samen levens veranderende transformaties doorgaan en miljoenen-strategieën bespreken binnen onze intieme cirkel.

Stel Je Voor…….

hoe anders – hoeveel BETER – jouw leven zou zijn als je je in onze intieme cirkel zou bewegen.

COMPLEETZIJN SUCCESCOACHING IS ANDERS…..

Er is geen twijfel mogelijk dat we anders zijn.

OOK JIJ KAN ANDERS ZIJN…..

Omdat iedereen een product is van zijn/haar omgeving, zijn de mensen die meedoen aan het CompleetZijn SuccesCoaching Programma ook anders. Net als wij zijn zij mensen die niet bang zijn om groot te denken, groot te leven en groot te behalen.

Dus, deze intieme cirkel is niet voor iedereen. Het is een exclusieve groep mensen die serieus zijn in het transformeren van hun leven door van buiten naar binnen te keren en zo compleet andere resultaten behalen.

De Intieme Cirkel is voor JOU als jij er klaar voor bent om tijd door te brengen met ons en een Community van gelijkgestemde individuen die open staan voor mogelijkheden en kansen.

MAAR DIT GAAT NIET ALLEEN OVER JOU.

Het gaat zeker ook over jouw dierbaren en anderen die aan de buitenkant staan.

Het vinden en benutten van kansen is veel groter dan individuele groei en overwinning.

Wanneer niemand in jouw familie, vriendengroep of buurt een eigen bedrijf heeft, zal het idee van ondernemerschap vrijwel nooit in je opkomen.

Gescheiden vrouwen of mannen die gewend zijn dat hun wederhelft voor hen zorgt vinden het ongelooflijk moeilijk te bevatten dat zij een bloeiende carrière kunnen neerzetten, miljonair kunnen worden of iets anders kunnen doen dat hen inspireert.

Kinderen die nog nooit iemand met grote ideeën, doelen of succes hebben ontmoet zijn geneigd klein te denken.

En zoals het gezegde gaat: ‘Je kunt niet zijn wat je niet ziet.’ Dus wanneer je je aansluit bij CompleetZijn SuccesCoaching Intieme Cirkel en nieuwe gebieden gaat verkennen, zullen anderen JOU gaan zien. En jij kunt hen op hun beurt meenemen.

Nog 7 Redenen

OM MEE TE DOEN MET HET COMPLEETZIJN SUCCESCOACHING-PROGRAMMA

1.

Je zult ONMIDDELIJK en VOORTDUREND jouw bewustzijn uitbreiden.

2.

Jij zult ‘real life’ relaties onderhouden met mensen die al soortgelijke of grotere doelen hebben behaald dan die wat jij probeert te behalen.

3.

Je zult zien hoe snel en effectief wij een idee om kunnen zetten in winst – en hoe dit voor winnende ideeën bij jou kan zorgen.

4.

Jij zult worden uitgedaagd om ver te reiken en te doen wat er nodig is om jouw resultaten te verbeteren.

5.

Je zult jezelf op een positie zetten waar je een ongelooflijke hoeveelheid support zult ontvangen van andere serieuze studenten die niet alleen over grote ideeën praten maar ook actie ondernemen en dingen laten gebeuren.

6.

Je zult manieren van denken, studeren en actie ondernemen ontdekken die nergens in de handboeken over succes en leiderschap staan beschreven.

7.

Jij zult de invloed en instructies van ons aan jouw leven toevoegen….en zo bereiken waar jij heen wilt in dit leven.

JOUW INTIEME CIRKEL IS HET

Fundament

VOOR AL JOUW SUCCES

De Intieme Cirkel gaat over onderdeel zijn van een Community die een sterke drang heeft om te slagen in alle, niet in sommige, gebieden van het leven.

Om je op te geven voor een kennismakingsgesprek voor het CompleetZijn SuccesCoaching Programma, mag je het volgende formulier invullen of aanmelden via de website: www.compleetzijn.nl/succescoaching

Ja, ik wil een kennismaking.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (graag invullen)

Jouw bericht of eventuele toelichting

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op voor het inplannen van een kennismakings-ZOOM call.