Skip to content Skip to footer
Doe dit om razendsnel te manifesteren!
Het is tijd om de kracht van de ochtend niet langer te onderschatten.
Het maakt hierbij niet uit of je een ochtendmens bent of niet.
Wanneer je deze oefening elke ochtend doet zal je een gigantische versnelling gaan zien in jouw manifesteren.
Je zult het echt zelf moeten proberen om het te ervaren wat ik bedoel. En wees niet bang, ik ga je echt niet vragen om om 5 uur ‘s ochtends op te staan, tenzij je dat wilt natuurlijk 😉
Deze oefening kost je ongeveer 5 minuten van jouw tijd. 5 minuten van jouw dag om gigantische resultaten te ervaren.
Ok, de ochtend heeft een lichtelijk slechte reputatie, niet iedereen houdt ervan, maar de waarheid is dat de ochtend het meest belangrijke moment van de dag is als het op creëren en manifesteren aankomt. En geloof me, ik was ook geen ochtendmens, maar sinds ik een uurtje eerder op sta ‘s ochtends en ik deze oefening doe zijn er heel veel dingen voor mij in een stroomversnelling terecht gekomen. Dat wil ik ook voor jullie!
Hoe jij jouw dag begint zet de toon en die toon beïnvloedt wat je die dag aantrekt.
En in de ochtend, wanneer jouw brein net wakker wordt, is jouw onbewuste brein zoveel meer toegankelijk en open voor suggestie, dus gebruik deze tijd wijs.
En zoals je misschien al wel in één van mijn video’s hebt gezien is jouw onbewuste brein de nummer 1 factor voor manifesteren wat je wilt.
En ik spreek hier heel veel over want zo belangrijk is het. Ik bestudeer de Wet van Aantrekkingskracht en manifesteren al jaren achter elkaar dus geloof me wanneer ik zeg dat jouw onbewuste brein die kracht bezit, maar JIJ hebt er de controle over.
Deze oefening leert jou hoe je die kracht van jouw onbewuste brein inzet en gebruikt gevoel om jouw manifestatie van energie te voorzien. En het is echt veel makkelijker dan het klinkt.
Dit is wat je doet:
1. Kies één ding dat je graag wilt manifesteren. Één ding maar om deze oefening goed te doen. Je hebt vast een hele lijst van dingen die je graag wilt manifesteren, net als ik 😉 Je kunt het daarna altijd nog herhalen.
2. Plaats dan beide handen met de handpalmen tegen elkaar tegen je borst (als in een soort gebed-positie). Oefen lichte druk uit, niet te hard. Je handen op deze manier tegen elkaar plaatsen brengt balans in de mannelijke en vrouwelijke energie in jouw lijf. Ratio en emotie. Je plaatst je handen dan tegen je hart-centrum, of hart-chakra (zie foto). Deze positie houdt je de hele cyclus aan.
3. Dan sluit je je ogen en herhaal je drie maal “IK BEN” of “IK HEB”……gevolgd door het ding dat je wilt manifesteren.
Bijvoorbeeld:
IK HEB ….EURO OP MIJN BANKREKENING…..,
IK HEB EEN FANTASTISCHE NIEUWE AUTO……
IK HEB EEN GEWELDIGE RELATIE…..,
IK BEN VERLIEFD OP MIJN NIEUWE HUIS…etc.
Let op! Tegenwoordige tijd gebruiken, dus alsof het er al is.
Nadat je dit driemaal hebt herhaald, met je ogen gesloten en je handen tegen je hart-centrum haal je drie keer diep adem waarbij je dat gevoel van het hebben wat je wilt door je lichaam laat stromen. En dat voelt goed! Ja toch?
4. Nadat je drie keer adem hebt gehaald, herhaal je drie keer:
HET IS HIER, HET IS VAN MIJ, DANK JE WEL….
Doe dit ook weer met gevoel. Nadien haal je weer drie keer heel diep adem en voel de dankbaarheid. Voel echt alsof het er al is.
Laat dat gevoel van opluchting en tevredenheid helemaal door jouw lichaam stromen, dit hoort geweldig te voelen. Opluchting en tevredenheid zijn enkele van de beste gevoelens ooit.
5. Deze hele cyclus herhaal je drie keer en dan ga je gewoon je dag beginnen. Niet eraan denken, geen zorgen over maken, niet forceren of controleren, maar in plaats daarvan laat je het toe en ontvang je, wetend en erop vertrouwend dat je gaat krijgen wat je wilt manifesteren. Wetend dat jij het kunt creëren.
De cyclus is dus in drieën.
Deze cyclus zal ervoor zorgen dat je heel krachtig kunt manifesteren wat je wilt. En je kunt dit zo lang doen als je wilt. Doe wat goed voelt voor jou. Er is hier geen goed of fout.
Heel veel liefs, Mandy