Skip to content Skip to footer

Creëer Het Leven Dat Je Wilt Door Met Het Universum Samen Te Werken

Ik geef je vandaag 5 stappen om het leven te creëren dat je écht wilt in samenwerking met het Universum.

In het artikel hieronder ontdek jij:

  • hoe belangrijk het is om super duidelijk te hebben wat je wilt en waarom. Heel vaak focussen mensen zich op de verkeerde dingen. Ze ‘denken’ te weten wat ze willen, maar er ontbreekt iets heel belangrijks!

  • wat jouw taak is en wat de taak van het Universum is – en hoe jij bij jouw terrein blijft en het Universum haar magische ding laat doen!

  • wat je moet doen zodra jij jouw visie hebt neergezet, en daarmee bedoel ik echt dingen laten gebeuren en ‘get the party started!’

Stap 1

Creëer iets dat écht iets voor jou betekent.

Je móet je emotioneel verbinden met dat wat je wilt creëren.

Heel vaak denken mensen dat ze meer tijd, meer geld of een nieuwe baan willen.

Maar dat is niet wat je wilt! In plaats daarvan wil jij eigenlijk dat wat deze dingen jou kunnen geven.

Voorbeeld, meer tijd geeft jou de mogelijkheid om te doen wat je leuk vindt, meer tijd door te brengen met vrienden of familie. Meer geld zorgt ervoor dat je kan reizen bijvoorbeeld en ervaringen te verzamelen waar jij van geniet. Die nieuwe baan geeft jou meer vervulling, zelf expressie, meer leuke relaties en contacten, grotere doelen en bijdragen aan de gemeenschap.

Zie je dat de woorden ‘tijd, geld en een nieuwe baan’ (als voorbeelden) jou niet echt vervulling geven? Maar het resultaat van die dingen (oftewel de dingen die jij écht wilt) zorgen voor die opwinding die je zoekt. Dát is de sleutel!

Focus je op het creëeren van dat eindresultaat en dat wat je het liefste wil en waar jij je emotioneel bij betrokken voelt. Dat is wat jou in een vibratie brengt dat creëert en aantrekt in partnership met het Universum. En dat komt omdat het Universum een vibrationele ervaring is. Het gaat allemaal om de vibratie die jij uitzendt.

Stap 2

Creëer voor de passie en de blijdschap die je erbij voelt, en laat dat de enige reden zijn.

Als jij, om wat voor andere reden dan ook creëert, loop je de kans dat je jouw resultaat saboteert of het hele proces vertraagt.

Voorbeeld, als jij iets probeert te creëren om iets te bewijzen (aan jezelf of aan anderen), of om jezelf te rechtvaardigen (om je goed genoeg te voelen, of succesvol), of je probeert jezelf compleet’ te maken en jouw leven (bijvoorbeeld om een leegte te vullen), zijn dat hele negatieve drijfveren.

Anders gezegd, die negatieve drijfveren zeggen dan eigenlijk tegen je dat je nu NIET genoeg bent, en dat je dat nieuwe ding NODIG hebt om je beter te voelen. Dat betekent dat als je dat nieuwe ding niet krijgt, dat erg slecht zou zijn. Dat legt een hele hoge druk op. Het is een onderliggende dreiging dat altijd in je hoofd aanwezig is. Het wordt een wanhopige en nadelige motivator die jouw vibe flink in de war kan schoppen!

Jij vertelt het Universum wat je wilt door de vibratie die je uitzendt!

Stap 3

Focus op wat je wilt, niet op HOE je dat gaat creëren/krijgen/aantrekken.

Jouw taak is het WAT. De taak van het Universum is de HOE.

Heel vaak weten we wat we willen, maar we raken hopeloos verstrikt als we proberen om alles om ons heen te laten werken en te bedenken HOE het dan komt. Het is natuurlijk om daar in vast te raken, totdat je leert dat het Universum jouw krachtige partner is en het jou DE WEG WIL LATEN ZIEN.

Maar het kan je dat alleen laten zien op het moment dat jij stopt met uitzoeken hoe het allemaal moet. Zolang jij alles kapot analyseert HOE je dit gaat doen in je eentje is jouw mind daar volledig op gefixeerd. En met die oogkleppen op mis je volledig de weg die het Universum jou probeert te tonen.

Het Universum kent het hele plaatje. Het weet de meest efficiënte en magische manieren voor jou om je daar te krijgen waar jij wilt zijn, veel beter dan jij zelf kan bedenken. Het is dus in alle gevallen veel slimmer om je te focussen op het WAT en te vertrouwen op het Universum die jou de HOE toont als jij vooruit beweegt.

Stap 4

Dat gezegd hebbende … je MOET actie ondernemen. Specifieker, jouw taak is om de volgende ‘meest voor de hand liggende actie’ te ondernemen. En dat wil dus zeggen, er is altijd een stap waar jij van weet dat die genomen moet worden. Dat is wat jou voorwaarts beweegt. En dit is voldoende om dingen in beweging te krijgen én het zorgt ervoor dat het Universum voor je aan de slag kan.

Stap 5

En dan, wanneer jij de meest voor de hand liggende actie onderneemt is de laatste stap in dit 5-stappenplan OPLETTEN hoe het Universum jou leidt. Het zal jou tekens sturen en de weg naar jouw gewenste eindresultaat.

Het vraagt geduld en vertrouwen van jou, en bewustzijn in jouw dagelijkse routines. In plaats van verloren te zijn in jouw hoofd, moet je in het NU aanwezig zijn. Pas dan ga je de subtiele manieren opmerken hoe het Universum jou de volgende stap laat zien. Het doet zijn werk door jou te leiden door de HOE, maar je MOET opletten om dit op te merken. En je moet bereid zijn om die leiding te volgen wanneer het opdoemt.

Hartegroet, Mandy