Skip to content Skip to footer

Astrid Korenblik

Alles komt op je pad als je ervoor open staat en het vraagt…

Mijn hele leven voelde ik mij anders, ik wilde dan ook vooral niet mee in het vaste patroon van deze maatschappij, door vele ervaringen in mijn leven, sommigen plezierig maar ook die die je geen een ander toewensen zal, ben ik hier gekomen op het punt dat ik weet dat ik op de goeie weg zit.
Jeffrey en Mandy leren kennen was voor mij een geschenk; door Lijfkrachtherstel-behandelingen te ondergaan kwam ik dichter bij mezelf, het gevoel was gewoon magisch, niet te omschrijven. Dit gevoel zorgde er voor dat ik de Lijfkracht-cursussen ben gaan volgen bij Jeffrey. Toen de opleiding van Jeffrey en Mandy tot succesconsulent zich voordeed, heb ik dan ook niet lang nagedacht.
Dit is wat ik wil!  
Mensen sterk maken in hun zijn. Mensen laten voelen hoe het is naar je lichaam te luisteren. En vooral mensen laten weten dat echt alles mogelijk is. Ons lichaam en onze geest dragen alle antwoorden al in zich, je moet enkel weten hoe het werkt.
Creëer jouw leven zo jij het wilt. Hierbij help ik je graag! 
“Als je denkt dat je te klein bent om een verschil te maken, probeer dan eens te slapen met een mug op je kamer!” 
Direct contact met mij: 
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002866076933
Email: astrid@compleetzijn.nl
Calendly (videocall plannen): https://calendly.com/consulentastridWil jij de persoonlijke begeleiding van Astrid bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Astrid jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER