Skip to content Skip to footer

Ann-Sophie Vander Linden

Wie ben ik?

Ik ben Ann-Sophie en ben geboren in 1986. Ik ben opgegroeid in Deerlijk bij mijn grootouders en ben de jongste van drie. Mijn klassieke opleiding is verpleegkundige. Ik ben getrouwd met Xavier en mama van Lily en Cyriel.

Doordat ik heel veel fysieke pijnen heb doorgemaakt sinds mijn jeugd (van kaakpijn, rug-, schouder klachten tot een instabiel bekken) ben ik de klassieke geneeskunde wat in vraag gaan stellen. Ik werd steeds geholpen, maar er werd telkens enkel naar het ‘pijnpunt’ gekeken en niet verder dan dat. Daarom heb ik een opleiding gevolgd waar alles op een holistische manier bekeken wordt. Dit wil zeggen dat het vanuit een standpunt wordt bekeken waarin lichaam en geest samen worden bekeken. Nu ben ik reeds afgestudeerd als holistisch gezondheidscoach. Daar heb ik ook geleerd om macrobiotisch te eten en te koken. Vorig jaar heeft ​Soul Body Fusion® mijn leven veranderd. Ik geniet er heel erg van om deze energetische techniek uit te voeren, het geeft me echt heel veel energie. Daarom wil ik er mijn levenswerk van maken om zoveel mogelijk mensen er kennis mee te laten maken! En ook om zichzelf de techniek aan te leren. Daarnaast heeft emotional freedom techniques me ook laten ervaren dat wonderen mogelijk zijn. Ook daar help ik je graag bij verder! Met deze technieken kan ik een totaal pakket aanbieden van bewustwording en de stappen naar heling. Je krijgt hulp om een helder inzicht te krijgen in jezelf, in je patronen, in je omgeving…. Ik ben ook hoog-gevoelig en ben me nu volop aan het verdiepen in de wereld van energie. Waarom ben je zo gevoelig?  En wat zijn de oplossingen om je leven aangenamer te maken met hoog-gevoeligheid? Daarom kan je bij mij ook terecht voor energetische bescherming. Ik wil je duidelijk maken dat JIJ de belangrijkste persoon bent in je leven. Je lichaam is 1 groot energetisch veld dat je van alles wilt vertellen! Leer luisteren naar de taal van je lichaam! Nu heb ik me zelf al voor een groot stuk geheeld, en daarin wil ik jullie ook heel graag begeleiden! 
Hoe je mij bereiken kan:
Email: info@helderweten.be
Websites: www.helderweten.be
Facebook: (1) Helder weten | Facebook
Calendly (videocall plannen): Calendly – Ann-Sophie van der Linden
   

Wil jij de persoonlijke begeleiding van Ann-Sophie bij één van onze mentorships? 

Kies je mentorship hieronder en begin vandaag nog!

Je kan tevens via Ann-Sophie jouw pakket Compleetzijn Mindtrainingen aanschaffen!

Maar wat zíjn die mindtrainingen nu eigenlijk?

Alles wat je doet, denkt, vindt over dingen, hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, hoe je naar jezelf kijkt. Het zijn allemaal uitkomsten van programma’s die draaien in jouw onbewuste brein. Als je nu niet je droomleven leeft, dan is je programmering daar dus nog niet op afgestemd. Laten we dat even toelichten.

Oude overtuigingen die als waarheid zijn geïnstalleerd; in je jeugd, door je omgeving, door school, door sociale contacten, door werk, door media.. Heb je je ooit de herkomst al eens afgevraagd van; jouw onzekerheid, je frustraties, je angsten, jouw vermoeidheid, jezelf wegcijferen, jouw negatieve gevoel bij geld.. Het zijn allemaal onbewuste programma’s die ergens in jouw leven geïnstalleerd zijn en waar je je nu nog steeds naar gedraagt. En 95% van al ons gedrag gebeurt vanuit dit onbewuste brein. 

De nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica zeggen allemaal hetzelfde:  

Je kan je onbewuste brein opnieuw programmeren. De Mindtrainingen zijn de wetenschappelijk bewezen manier voor het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, levensplezier, jouw wereld, jouw kansen, jouw gezondheid, jouw rijkdom en jouw geluk! Zonder uitzondering. 

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid, zonder uitzondering! Als je even een moment pakt om dit te overdenken, dan weet je dat dit waar is! En jouw manier van denken is ontstaan in de eerste jaren van jouw leven.

Dit is wat de meeste mensen nooit leren, omdat dit niet in ons onderwijssysteem is opgenomen. De manier waarop je denkt is (helaas) voor 95% bepaalt door anderen. Deze gedachten volgen ingesleten neuronenpaden in jouw brein, met telkens dezelfde uitkomsten. Je wilt betere resultaten, maar weet niet hoe je daar komt? 

Maak dan gebruik van de Mindtrainingen. Deze zijn ontwikkeld op de neuroplasticiteit van jouw brein en vormen nieuwe neuronenpaden! Deze stellen jou in staat om ‘als vanzelf’ betere gedachten te denken; van negatief naar positief. Voor een beter zelfbeeld, een betere gezondheid, financiële vrijheid, zelfverzekerdheid, succes, fijne sociale contacten, betere concentratie en wat je nog meer kan wensen.

Met de CompleetZijn Mindtrainingen verbeter je jezelf tot de persoon die jij écht wilt zijn! Word de beste versie van jezelf en de schepper van jouw mooiste leven.

 

In het pakket zitten de volgende mindtrainingen:

BESTEL HET PAKKET HIER